MAAK KENNIS MET DE SLOW FOOD PROFESSIONALS

MAAK KENNIS MET DE SLOW FOOD PROFESSIONALS

Afbeelding: Alessandro Vargiù

Maak kennis met de Slow Food Professionals

Hieronder maak je kennis met alle Slow Food Professionals. Selecteer een categorie om te zoeken op type (bijvoorbeeld producent of winkel, kaas of wijn). Op zoek naar een specifieke professional? Type dan hieronder de naam in. 

Filter

Zoek op naam of bedrijfsnaam

Categorie

Productgroep

Community

DE SLOW FOOD PROFESSIONALS

Maud Kosterman
Telers van de Put
René van der Veer
De Veldkeuken
Marcel van Silfhout
GraanGeluk
Selma Seddik
InstockMarket
Marleen Swagemakers
Restaurant de Kleischuur
Tom van Otterloo
Bakkerij Tom van Otterloo Brood&Meer BV
René Reef
KREANK
Michel Kegels
GroenHartig
Marinthe de Hek
Hekwerk

Lees hier het laatste nieuws over Slow Food 

nov 02 2023

Groenten die de wereld gaan redden

Wat hebben zeekraal, zeeaster, ijskruid, zeevenkel en zeebanaan met elkaar gemeen? Zoals de namen misschien al doen vermoeden zijn het allemaal zoute gewassen. Ze worden gekweekt in proeftuin De...
okt 04 2023

Vacature: penningmeester Slow Food Nederland

Slow Food is een wereldwijde voedselbeweging die zich inzet voor een good, clean en fair voedselsysteem. Slow Food is opgericht in 1989 en vandaag de dag actief in 160 landen waaronder Nederland....
sep 27 2023

Ambacht als antwoord; haverbier in de maak

In de nasleep van Slow Food’s granenjaar maken Nevel Wild Ales en And The People samen een haverbier. Het is ontzettend mooi als het verbinden van gelijkgestemde voedsel-professionals zijn vruchten...
Foto van landbouwbedrijf Meulwaeter in Kruiningen
sep 04 2023

Biologisch dynamisch landbouwbedrijf Meulwaeter in Kruiningen

Vanaf ongeveer 1860 boert de familie Van Hootegem rondom Kruiningen bij landbouwbedrijf Meulwaeter. Alex is de vijfde generatie, zijn zoon Emiel inmiddels alweer de zesde. In al die jaren onderging...
sep 03 2023

Vacature: Community Manager Professionals Community

LET OP: De vacature sluit op 30 september 2023! Sinds juni 2023 is binnen Slow Food Nederland de Professionals Community (SFPC) actief. Een netwerk waarbinnen professionals en bedrijven die werken...
aug 01 2023

Nieuw Presidium: eau de vie

Slow Food Nederland is een nieuw presidium rijker: eau de vie van het Genootschap der Warme Stokers. Het presidium bestaat voor nu ​​uit zeven traditionele, kleinschalige distilleerderijen, die...
jul 05 2023

Say Goodbye to Toxics, onze nieuwe campagne tegen pesticiden!

Vorig jaar heeft de Europese Commissie een voorstel gepubliceerd voor een nieuwe EU-pesticidenverordening, waarin de bindende doelstelling van 50% vermindering van het gebruik en het risico van...
jul 04 2023

Slow Food Zeeland in de ban van wier

Ellen Schoenmakers van WildWier noemt zichzelf een wierenwaaier. Samen met Guido Krijger oogst ze wekelijks zeewier in de Oosterschelde, de Noordzee en het Veerse Meer. Wat dat wierenwaaien precies...
jul 03 2023

Boeren Goudse Oplegkaas viert 20 jarig bestaan

Op maandag 19 juni was het exact 20 jaar geleden dat de Boeren Goudse Oplegkaas (BGO) werd opgenomen in de Ark van Smaak. Familie Van der Poel van Hoeve Waterrijk in Rijpwetering en familie Captein...
jul 03 2023

Aftrap van de Slow Food Professionals Community

Afgelopen zondag 18 juni was het zover: de lancering van de Slow Food Professionals Community. Deze nieuwe, landelijke community van Slow Food Nederland verbindt voedsel ondernemers uit allerlei...

Pas jij hier ook tussen?

Meld je nu aan!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!