Chef Leoni

Danielle Leoni

Chef Leoni

Danielle Leoni

Over Danielle Leoni

Danielle Leoni is een bekroonde Amerikaanse chefkok en activist. Ze staat internationaal bekend als een culinaire voortrekker die zich inzet voor duurzame veranderingen in het huidige voedselsysteem.

Danielle faciliteert zowel lokaal als landelijk discussies over duurzaamheid, van duurzame voedselproductie tot duurzaam eten en het belang daarvan voor de publieke gezondheid. Als lid van Slow Food en andere organisaties die zich bezighouden met verduurzaming van het voedselsysteem zet Danielle zich in om zowel consumenten als instituten te informeren over hoe onze eigen voedselkeuzes kunnen bijdragen aan sterkere ecosystemen, betere voedselzekerheid, gezondere mensen en welvarende gemeenschappen.

Website: www.danielleleoni.com/

Good, Clean & Fair bij Chef Leoni

Ik verzorg culinaire evenementen en stimuleer daarbij gesprekken over voedsel vanuit tradities, achtergrond en de toekomst van onze eetgewoonten.

Ik ben altijd bezig om te begrijpen hoe de voedselkeuzes die wij maken samenhangen met het welzijn van de planeet en al haar bewoners.

Slow Food Professionals Community

Ik heb 14 jaar lang een duurzaam restaurant gerund als chef en eigenaar (in Phoenix, Arizona). Ik kan anderen helpen met hoe je een duurzaam restaurant opzet dat ook financieel rendabel is. Ik promoot duurzaam eten en ons welzijn zowel lokaal als landelijk en ik kan anderen helpen om dat ook te doen.

"Alleen samen als een community kunnen we meer leren, meer goed doen en echte en blijvende veranderingen teweegbrengen."

Danielle Leoni

Chef

Meer food professionals leren kennen?

Ontdek de food professionals die zijn aangesloten bij Slow Food.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!