Restaurant Rotonde

Jord, Birk & Roy

Restaurant Rotonde

Jord, Birk & Roy

Over Restaurant Rotonde

Bij Rotonde halen we groenten op bij boeren rondom Rotterdam. Daarnaast werken we met Nederlandse noten, zaden, paddenstoelen, zeewier, en bijzondere producten uit de Rotterdamse voedselbossen. Met al die ingrediënten bereiden we gerechten op een open houtvuur. Daarnaast schenken we bijzondere natuurwijnen. Je kunt bij Rotonde binnenkomen voor alleen een dessert of een uitgebreid zesgangen menu eten. We hopen je snel te zien bij Rotonde!

Website: restaurantrotonde.nl

E-mail: info@restaurantrotonde.nl

Good, Clean & Fair bij Rotonde

Good: Smaak staat bij Rotonde voorop. Dat begint al bij het uitzoeken van ingrediënten. Doordat we de boeren kennen, voelen zij ook de verantwoordelijkheid om ons de mooiste producten te bieden.
Clean: Al onze producenten zijn uitgezocht op hun duurzame manier van werken. Een groot deel van onze producten is biologisch gecertificeerd, een ander deel is niet gecertificeerd maar daarvan weten we hoe ‘clean’ de boeren werken.
Fair: door de korte keten waarin we werken komt er een eerlijkere prijs bij de boer terecht.

We zoeken altijd naar manieren om verder te verduurzamen. Binnenkort gaan we elektrisch rijden om groenten op te halen.

Slow Food Professionals Community

We zijn een restaurant dat aansluit bij de visie van Slow Food. We werken al samen met veel andere slowfooders en dat kan alleen maar meer worden.

"Slow Food is een organisatie die goed bij onze visie aansluit. We volgen de organisatie al lang en zijn blij dat we ons nu ook als bedrijf kunnen aansluiten."

Jord Coree

Eigenaar

Meer food professionals leren kennen?

Ontdek de food professionals die zijn aangesloten bij Slow Food.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!