RIJNZOET

RIJNZOET

SLOW FOOD RIJNZOET

Rijnzoet is de lokale Slow Food afdeling in de regio Arnhem – Nijmegen – Wageningen e.o.. In onze vereniging werken consumtenen, producenten en andere food professionals samen. We willen een stimulerende rol spelen in de wereld van good, clean en fair eten. Dat doen we door het organiseren van evenementen en activiteiten als markten, proeverijen en excursies. In 2016 zijn we gestart met een ‘professionals netwerk’ waaraan de leden, die professioneel met eten en drinken bezig zijn, deel kunnen nemen en elkaar kunnen versterken middels de uitwisseling van kennis en ervaring.

GEBIED

Slow Food Rijnzoet bestrijkt de regio Arnhem, Nijmegen en Wageningen

CONTACT

 

Rijnzoet haakt aan bij Voedsel Anders Karavaan

In 2018 gaat Voedsel Anders de stad in en de boer op met een Voedselkaravaan die door vijf streken van Nederland trekt. In elke regio halen we nieuwe verhalen en aanbevelingen op over de transitie naar een duurzaam en rechtvaardig voedselsysteem. En jij kunt meedoen! ...

Lees meer

18 november ALV met Paolo di Croce

De datum voor de tweede Algemene Ledenvergadering van het jaar is bekend: zaterdag 18 november van 14.00-17.00 uur komen de leden van Slow Food weer bijeen. Dit keer op de Kraaybekerhof in Driebergen. Paolo di Croce, secretary general van Slow Food International, komt...

Lees meer

Menu for Change

Voor het eerst in de geschiedenis van Slow Food, lanceert dé voedselbeweging voor good, clean & fair food een wereldwijde campagne: Menu for Change. Met deze campagne vragen we aandacht voor de rol van onze voedselproductie op klimaatverandering, want ons huidige...

Lees meer

INTERNATIONAAL SLOW FOOD CONGRESS 2017

Eind september komen 500 Slow Food activisten uit 150 landen bij elkaar in Chengdu, China. Op dit 7e Internationale Congres worden alle instituties van Slow Food International opnieuw benoemd: de International Council van landenvertegenwoordigers, het Uitvoerend...

Lees meer

AGENDA 2018

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

BESTUUR

SLOW FOOD

Frank Beekman

Frank Beekman

Penningmeester