IJSSELVALLEI

IJSSELVALLEI

Slow Food IJsselvallei brengt de missie ‘good, clean en fair voedsel voor iedereen’ in praktijk door een aantal keer per jaar een hoofdactiviteit te organiseren. Over het hele jaar verspreid organiseren wij op onregelmatige momenten diverse kleinere activiteiten. Slow Food IJsselvallei stimuleert leden om ook activiteiten te bedenken en uit te voeren.

GEBIED

Onze community omvat globaal het gebied van de Stedendriehoek met als kernen Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

CONTACT

18 november ALV met Paolo di Croce

De datum voor de tweede Algemene Ledenvergadering van het jaar is bekend: zaterdag 18 november van 14.00-17.00 uur komen de leden van Slow Food weer bijeen. Dit keer op de Kraaybekerhof in Driebergen. Paolo di Croce, secretary general van Slow Food International, komt...

Lees meer

Menu for Change

Voor het eerst in de geschiedenis van Slow Food, lanceert dé voedselbeweging voor good, clean & fair food een wereldwijde campagne: Menu for Change. Met deze campagne vragen we aandacht voor de rol van onze voedselproductie op klimaatverandering, want ons huidige...

Lees meer

INTERNATIONAAL SLOW FOOD CONGRESS 2017

Eind september komen 500 Slow Food activisten uit 150 landen bij elkaar in Chengdu, China. Op dit 7e Internationale Congres worden alle instituties van Slow Food International opnieuw benoemd: de International Council van landenvertegenwoordigers, het Uitvoerend...

Lees meer

AGENDA 2018

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

BESTUUR

SLOW FOOD

Pip Gilmore

Pip Gilmore

Voorzitter

 

André Janssen

André Janssen

Secretaris & Penningmeester

 

Arco Verhoeven

Arco Verhoeven

Algemeen bestuurslid

 

Claudia Salomon

Claudia Salomon

Algemeen bestuurslid