Rick en Arjuna Huis in ’t Veld van De Melkbrouwerij in Lettele wonnen  de Groene Twinkeling 2020 als de groenste ondernemer van Overijssel. 

Zeker 10% van de landbouwgrond van De Melkbrouwerij is ingeplant met 120 verschillende soorten kruiden, voedselbomen en plukplanten. Daarbij zijn ze creatief en vernieuwend in de wijze waarop ze aandacht vragen voor de biodiversiteit en de noodzaak om verantwoord om te gaan met natuur en landschap. Geïnteresseerden kunnen lid worden van de boerderij.
Rick is blij verrast met de prijs “We zijn 4 jaar geleden bio-boer geworden. We zijn pas begonnen en hebben nog veel plannen voor de toekomst. Deze prijs is een steun in de rug. Leuk om te winnen!”

De Groene Twinkeling
De Groene Twinkeling is een initiatief van Landschap Overijssel, Natuur en Milieu Overijssel, Natuurmonumenten, Overijssels Particulier Grondbezit en Staatsbosbeheer. Met deze prijs stimuleren zij Overijsselse organisaties zich sterk te maken voor natuur, landschap en biodiversiteit. De winnaar kan rekenen op een groen podium en € 1.000 om te besteden aan biodiversiteit.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!