Professionals opgelet, dit wordt leuk! Op 22 mei verwelkomen Felix en Maud de Slow Food Professionals op hun regeneratieve boerderij in Wijk bij Duurstede. Maak je op voor een deep dive in regeneratieve landbouw. En dat is nog niet alles. Speciale gast op deze dag is fermentatiespecialist Peter van Berckel!

Dit evenement is gratis voor Slow Food Professionals. Dus sluit vandaag nog aan bij de community en we zien je de 22e mei in de moestuin. Aanmelden of meer informatie aanvragen kan hier.

 

Over Telers van de Put: 
@TelersvandePut is een gemengde regeneratieve boerderij met een moestuin, fruitbomen, kippen, koeien en varkens. Op de vijf hectare willen Maud Kosterman en Felix Hees laten zien dat landbouw anders kan.
De boerderij met een moestuin van ruim 1.500 vierkante meter, voedt wekelijks zo’n 80 lokale bewoners en zij leveren ook groente aan een lokaal restaurant. Daarnaast grazen er op het kruidenrijke grasland een aantal Brandrode runderen, scharrelen er kippen rond en is er een mini-voedselbos. Het bruist van het leven: wilde bijen, vele kruiden, vlinders, kikkers en zelfs steenuilen: deze plek is een paradijs!
Over Peter van Berckel:
Fermenteren is zo oud als de weg naar Tokio en iedere cultuur ter wereld kent een fermentatietraditie. Van cassave bij de Papoea-bevolking op de evenaar tot een hapje kiviaq bij de Inuit in Groenland. En @PetervanBerckel weet er alles van. Als consument en food-professional is hij al bijna dertig jaar verbonden met natuurvoeding. Deze kennis deelt hij in workshops en tijdens ons Slow Food Professional event zal hij een demo verzorgen over fermentatie!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!