Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WORLD DISCO SOUP DAY 2023

04, 29^16:00 - 20:00

We hebben ons een paar jaar moeten inhouden vanwege ‘you know who’, maar op zaterdag 29 april is het zo ver: World Disco Soup Day 2023!

‍SFYN Utrecht nodigt iedereen, ja écht iedereen, uit om samen te komen en stil te staan bij de huidige staat van onze Moeder Aarde. World Disco Soup Day wordt wereldwijd gevierd om mensen meer bewust te maken van de huidige klimaatcrisis en hoe we een positieve impact kunnen hebben met onze voeding. Want we zeggen het wel vaker, je stemt élke dag met je vork. Iedere maaltijd kun jij een keuze maken die positief bijdraagt aan het voedselsysteem. Vermindering van voedselverspilling en een (meer) plantaardig dieet zijn twee hele goede manieren om jouw voetafdruk te verkleinen.

En laten dat nou precies de twee ingrediënten van de dag zijn! Wat is er te doen tijdens World Disco Soup Day in Utrecht? Je kunt een gratis bakje soep, gemaakt van groenten die anders verspild zouden worden, ophalen en lekker samen opeten. En waarom het woord ‘disco’ in de naam? Je raadt het al, tijdens het event is er ook een DJ die ons van de benodigde discomuziek voorziet! Zonder disco geen World Disco Soup Day natuurlijk.

‍Dus neem je buurvrouw, vrienden, oom, collega, studiemaatjes, en iedereen die zin heeft in een kopje soep in de zon mee naar het Griftpark in Utrecht.

Tipje van SFYN: Nog bewuster zijn? Neem je eigen kom, beker, lepels en natuurlijk je dansschoenen mee!

Gegevens

Datum:
04, 29
Tijd:
16:00 - 20:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.sfyn.nl/agenda/world-disco-soup-day-2

Organisator

SFYN Utrecht

Locatie

Griftpark, Utrecht
Van Swindenstraat 129
Utrecht,
+ Google Maps

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!