Ontdek halloumi
We zijn van harte welkom bij een Syrische halloumi-producent in het buitengebied van Leusden. Een excursie met een boeiend verhaal, uitleg over deze grill-kaas en uiteraard een kleine proeverij. Interessant voor iedereen, maar zeker ook voor koks. Organisatie: Slow Food Utrecht Datum: zaterdag 9 maart Tijd: 10:30 tot 12:00 uur Kosten: 2,50 euro Aanmelden, uiterlijk 6 maart hier.
ALV Slow Food Utrecht
Onze Algemene Ledenvergadering is het jaarlijkse moment om met de leden onder elkaar te zijn en van gedachten te wisselen. We zijn deze keer te gast bij Land in Zicht (Amersfoort Vathorst). Uiteraard krijgen we informatie over hun formule op deze bijzondere locatie. Tevens reiken we de 8e Slow Food Utrecht Stimuleringsprijs uit (maar aan […]
ALV 2024 Slow Food Amsterdam
nog te bepalen AmsterdamDe jaarlijkse ledenvergadering van Slow Food Amsterdam is op 17 april 2024. Locatie: nog nader te bepalen, in Amsterdam
Cursus tot kaasprofessional
Kaas is hot. De afgelopen jaren staat goede, ambachtelijke kaas in de spotlights; niet alleen in (sterren)restaurants maar ook in het groeiend aantal speciaal- en delicatessenzaken. Ook het aanbod van boerenkazen die op kleinere schaal worden geproduceerd, zit in de lift. Door al deze ontwikkelingen neemt de vraag toe naar mensen die veel weten van kazen. Ben […]