Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vrijheidsmaaltijd in Groenpunt 020

05, 05^12:00 - 14:00

Gratis

In heel het land worden op 5 mei Vrijheidsmaaltijden georganiseerd. Klein, groot, met lokale lekkernijen of culinaire hoogstandjes. De maaltijden zijn er in alle vormen en maten.          De kern van de Vrijheidsmaaltijd is een bijzondere ontmoeting aan de eettafel, waarbij de gasten over vrijheid en onvrijheid spreken. Thema’s waar je niet dagelijks bij stilstaat en waar je bij uitstek op Bevrijdingsdag aandacht aan kan geven. Een vrijheidsmaal, gekoppeld aan de V’s van Vrijheid, Voedsel en voor alles: Vertrouwen.

Buurtgroen 020 organiseert een vrijheidsmaaltijd op met het thema Groen en Voedsel. Dit allemaal in ons Popup VVV hoofdkwartier, aan het Hugo de Vries gebouw (naast de Hortus), Plantage Middenlaan 2E in Amsterdam

We nodigen beleidsmakers, stadmakers en praatjesmakers uit om op een van onze hotchairs aan te schuiven.

We hebben 3 gangen en drie tijdslots:   12-14 uur  |  15-17 uur  |  en 18-20 uur.

Er komen 5 tot 10 aanschuiftafels waaraan de relatie vrede, voedsel en biodiversiteit aan de orde komen. Tijdens het menu wisselen de deelnemers van tafel en van tafelgesprek.     Aan het einde laten we zien wat dat heeft opgeleverd. Ook stellen we vast welke zaken verder aandacht nodig hebben en wat we daar kunnen / willen doen. Michiel Korthals zal zijn nieuwste werk daar  presenteren. Het diner vormt tevens een onderdeel van Ark van de Smaak, waarin we duidelijk maken hoe biodiversiteit en voedseldiversiteit een rol spelen i.v.m. sociaal-maatschappelijke onrust / onveiligheid.

Meld je aan via: https://buurtgroen020.nl/activiteit/66197/vrijheid-en-voedsel-in-amsterdam
Kosten:  Gratis
Adres:   Plantage Middenlaan 2E in Amsterdam 

 

Locatie

Groenpunt020
Plantage Middenlaan 2C
Amsterdam, 1018 DD
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!