Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Aan Tafel bij Oproer

10, 07^14:00 - 17:00

Alvast ideeën opdoen voor de Slow Food ‘meatless week’ in november? Ga dan samen met Slow Food Utrecht aan tafel tijdens de geheel plantaardige lunchbijeenkomst in restaurant Oproer in Utrecht.

Op zondagmiddag 7 oktober a.s. schuift Slow Food Utrecht met haar leden en ander geïnteresseerden aan in het ‘brouwrestaurant’  van Oproer voor een drie-gangenlunch met begeleiding van zeer bijzondere bieren van eigen makelij. Dus als je ooit wel eens een IJzerhard IPA of Dark Storm hebt willen proeven, dan is dit je kans! Niet alleen wordt met zorg en passie voor mens, dier en milieu gekookt en gebrouwen, er is bij Oproer ook aandacht voor beperking van verspilling. Zo serveren zij bijvoorbeeld van een restproduct van het bier het zogenoemde ‘borstelbrood’. Dit alles resulteert in bijzondere smaakcombinaties die je niet mag missen.

Wat gaan we doen?
12.00 – 12.30 uur ontvangst
12.30 uur Introductie door eigenaar Mark Strooker over de geschiedenis van Oproer, de filosofie, samenwerkingsverbanden en uitdagingen.
± 13.00 uur start van de driegangenlunch met bij passende ‘proefbieren’
± 15.00 uur afsluiting. Op dit tijdstip opent de bar, dus als je nog zin hebt in een biertje….

Aanmelden en kosten
Lunch per persoon € 25,00 inclusief drankjes.
Aanmelden voor 1 oktober via evenementen@slowfoodutrecht.nl o.v.v. naam en eventuele dieetwensen. Mocht je geen bier willen drinken dan zijn er ook sappen, frisdranken en wijnen. Kinderen zijn welkom, ze kunnen een hapje mee ‘pikken’ van de ouders of zelf een menu bestellen (graag aangeven).

Bereikbaarheid
Op het terrein is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor zowel fiets als auto. Het NS station Utrecht Zuilen is op loopafstand.

Gegevens

Datum:
10, 07
Tijd:
14:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Slow Food Utrecht
E-mail
evenementen@slowfoodutrecht.nl

Locatie

Oproer Brouwerij
CAB-Rondom 90A
Utrecht, 3534 BE Nederland
+ Google Maps

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!