Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondleiding en diner bij bakkerij en restaurant De Veldkeuken

07, 06^17:45 - 23:30

Slow Food Utrecht aan Tafel

Zaterdag 6 juli: Rondleiding en Diner bij Bakkerij en Restaurant De Veldkeuken

Onlangs is de nieuwe bakkerij van De Veldkeuken geopend. Een mooie reden voor Slow Food Utrecht  om, in samenwerking met eigenaren Juliëtte Borggreve & René van der Veer, een speciale en feestelijke bijeenkomst te organiseren. Het belooft bijzonder interessant en smakelijke avond te worden!

Ambachtelijke en Biologische Bakkerij
De Veldkeuken heeft nationaal en internationaal een grote reputatie. Pure ingrediënten spelen de hoofdrol en René bakt met biologisch meel. Het deeg krijgt de tijd om te rijzen en de broden vormt hij met de hand. Soms krijgt hij kleine hoeveelheden bijzondere oude graansoorten. Die maalt hij zelf op zijn eigen ‘Tiroler Molen’ in de bakkerij. Groente, fruit en verse kruiden van het landgoed proef je terug in de quiches en taarten. Zo heeft ieder seizoen bij De Veldkeuken zijn eigen smaak.

Van harte welkom!
We ontvangen je graag in de stijlvol verbouwde boerderij ‘t Goed ten Rhijn, waar Juliëtte en René onlangs hun nieuwe bakkerij openden. We starten met een uitgebreide rondleiding en kleine proeverij in de bakkerij. Daarna drinken we gezamenlijk een aperitief. Vervolgens wandelen we langs de Kromme Rijn naar het restaurant in het Koetshuis van Landgoed Amelisweerd. Daar gaan we samen genieten van een heerlijk 3-gangen seizoensdiner met groenten in de hoofdrol. Graag tot ziens bij De Veldkeuken!

Praktische informatie
* Datum: zaterdag 6 juli
* Tijd: inloop vanaf 15:45 uur, start om 16:00 uur
* Locatie: Landgoed Amelisweerd, Koningslaan 11a, 3981 HD Bunnik, www.veldkeuken.nl
* Vervoer: Prima per fiets en bus te bereiken. Auto’s parkeren op parkeerplaats Oud Amelisweerd (P3). Vervolgens te voet via het mooie Bunkerpad naar de boerderij. Zie hiervoor ook het infobord op de parkeerplaats.
* Kosten: 39,50 euro voor leden van Slow Food; voor niet-leden 42,50 euro. Dit is inclusief rondleiding, proeverij, aperitief en diner; exclusief drankjes bij het diner.
* Aanmelden: tot 30 juni bij Ernst Hart via: professionals@slowfoodutrecht.nl

Welkom bij De Veldkeuken en Slow Food Utrecht!

Gegevens

Datum:
07, 06
Tijd:
17:45 - 23:30
Evenement Categorie:

Locatie

Bakkerij & Restaurant De Veldkeuken

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!