Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lenteborrel vrijdag 2 juni

06, 02^18:00 - 20:30

🌼  Het is lente! En weer tijd voor een nieuwe, inspirerende editie van onze Slow Food Amsterdam vrijdagborrel. Wat staat er op het menu?

Asperges en heel veel andere groenten. Pure smaken, gecombineerd met hoog-op-smaak dips en huisgemaakt zuurdesem brood met boerenboter. Ook gaan we fermenteren. Je leert hoe makkelijk het is om een zalig alcoholvrij drankje te maken. Natuurlijk zijn er ook weer heerlijke wijnen – dit keer van Chabrol. 🍷 Het grootste deel van de ruim 800 unieke wijnen in het assortiment importeert Chabrol direct van de boer. Allemaal kleine producenten met een eigen weg en wil.

🕰️  Tijd, datum    2 Juni 2023 18:00 – ± 20:30
🏠  Adres              Fokke Simonszstraat 49, 1017 TE, Amsterdam

👉🏼  Aanmelden    Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier

💳  Kosten            € 18,50  Daarvoor krijg je 2 glazen wijn + borrelhapjes.

                               Maak het betreffende bedrag (p.p.) van tevoren over naar:

💳  Bank                Slow Food Convivium Amsterdam   NL27 INGB 0003 3529 21

💳  O.v.v.                Slow Food AMS borrel 2 juni 2023

💳  Note                 Evt. extra consumpties kunnen ter plekke afgerekend worden.

💡  Vragen?           Stuur je mailtje naar:  communicatie@slowfoodamsterdam.nl

 

Annette zal ons ontvangen op haar unieke locatie: een oude school, in het centrum van Amsterdam. Zij zal ons vertellen over haar leer-ervaringen bij Ballymaloe Cookery School (Slow Food kookschool in Ierland), waar Annette les kreeg van o.a. Darina Allen.

Ballymaloe Cookery School is een van ‘s werelds meest prestigieuze kookscholen, gesitueerd op een eigen biologische boerderij van 100 hectare. Trots op hun traditie van uitmuntendheid en hun boer-tot-bord-filosofie, geven ze studenten van over de hele wereld les sinds 1983.

We kijken er naar uit je op vrijdag 2 juni te treffen!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!