Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kraaybeekerhof kerstmarkt

12, 16^15:00 - 20:00

Kom ons op 16 december bij de Slow Food Utrecht op Pad kraam ontmoeten tijdens de jaarlijkse kerstmarkt op Landgoed Kraaybeekerhof in Driebergen. Je kunt ook bij ons proeven van lekkernijen die ter plekke worden bereid met ingrediënten van Slow Food producenten die ook op de markt staan.

Tijdens de Kraaybeekerhof kerstmarkt 2017 op het horecaplein, inspireert het restaurant met de verkoop van allerlei lekkers (hartig en zoet). Eén van de koks bakt oliebollen volgens een eenvoudige receptuur. Geen onzin ingrediënten dus, en gebakken in high oleïc zonnebloemolie. De oliebollen zijn te koop tijdens de kerstmarkt. En om verzekerd te zijn van oliebollen op oudejaarsdag, kan er alvast besteld worden voor 30 of 31 december (zelf afhalen). De Kraaybeekerhof kerstmarkt start om 14.00 uur. De hele middag is er (koor)muziek. Rond 16.00 uur start de verkoop van huisgemaakte stamppot. De kerstmarkt eindigt om 19.00 uur.

Kortom, je vindt op de markt een grote diversiteit aan producten, eten en drinken. Struin lekker over het landgoed onder het genot van een warme drank, warm je bij het vuur en laat je entertainen met verhalen en muziek. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten. De toegang is gratis.

Een gezellige opmaat naar de kerstdagen, en raak geïnspireerd over hoe een kerst ook duurzaam gevierd kan worden!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!