Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsborrel bij…

01, 05^18:00 - 21:00

€ 18.50

HAPPY NEW YEARRRR  🥂

📚  Om de wisseling van de wacht van s werelds oudste kookboekwinkel nogmaals te vieren én het nieuwe jaar 2024 feestelijk in te luiden, zijn Slow Food Amsterdam leden en hun introducees op vrijdag 5 januari 2024 van harte welkom op de Haarlemmerdijk nr 113 – vanaf 18:00 – ± 21:00 uur

Onder het genot van o.a. Nederlandse bubbels en traditionele lekkernijen luisteren we naar het verhaal van Daan, waarin hij een aantal unieke boeken uitlicht, die aansluiten bij het jaarthema 2024 van Slow Food: Plant the Future. 

De auteurs vh boek Earth’s own cuisinekomen vertellen over hun boek, dat verhaalt over een nieuwe manier om plantaardig voedsel te verbouwen, koken en eten. Goede aarde, goed voedsel, gezonde mensen. Earths Own Cuisine is het eerste kookboek van The Farm Kitchen. 

Kosten                        👉🏼  € 18.50  Niet-leden betalen € 23.50

Aanmeldformulier     https://forms.gle/iKhnvPARbj3Ef3rc9/

Je reservering is geldig zodra je betaling binnen is.

 

www.kookboekhandel.com

📚 s Werelds oudste kookboekwinkel, de Kookboekhandel in Amsterdam (sinds 1977), is een begrip. 

Ook eigenaresse Jonah Freud is een begrip. Vorig jaar heeft ze de zaak, na ruim 33 jaar, overgedaan aan Daan van Kooten. In de winkel zijn kookboeken te vinden in alle categorieën en uit alle delen van de wereld, in verschillende talen – net zoveel nationaliteiten als Amsterdam kent. Daarnaast verkoopt Daan natuurwijn, heerlijke koffie, servies van Pia Piatti en brocante. 

Locatie

De Kookboekhandel
Haarlemmerdijk 133
Amsterdam, 1013 KG Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!