Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Duik in de wereld van de noten

01, 14^10:45 - 15:00

Tijdens de winterbijeenkomst op maandag 14 januari zijn de Slow Food Utrecht professionals te gast bij Melissa en Rudolf Jan den Beer Portugael in de monumentale schuur van Boerderij De Rit en hun bedrijf Mobipers in Zoelen. Samen met de Nederlandse Notenvereniging nemen zij ons mee in de bijzondere wereld van de Nederlandse teelt van walnoten, hazelnoten en andere noten.

Op het programma staan o.a. een rondleiding, een demonstratie noten branden en olie persen, en uiteraard een smaaktest. In deze proeverij gaan we verschillende soorten walnoten van Nederlandse bodem proeven en op smaak beoordelen. Ook de diverse notenoliën komen natuurlijk op tafel.

De ontvangst is vanaf 9.45 uur en we beginnen om 10.00 uur. We sluiten af, naar goed Slow Food-gebruik, met een gezamenlijke lunch (einde rond 14.00 uur). Ons verzoek is of iedereen weer iets lekkers wil meenemen voor deze picknick-achtige lunch.

Graag hoort Ernst Hart uiterlijk 7 januari via professionals@slowfoodutrecht.nl of je wilt deelnemen.

Ben je werkzaam in de food en wil je graag lid van Slow Food Utrecht professionals worden? Neem dan contact op met Ernst Hart: professionals@slowfoodutrecht.nl

Gegevens

Datum:
01, 14
Tijd:
10:45 - 15:00
Evenement Categorie:

Locatie

Mobipers
Retsezijstraat 6
Zoelen, Nederland
+ Google Maps

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!