Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Birra Madre op Fort Everdingen

11, 03^16:00 - 18:00

De Nederlandse biercultuur bloeit als nooit tevoren. Als je dat ergens kan ervaren en proeven dan is het wel bij kleinschalige bierbrouwers met aandacht voor vakmanschap, smaak en lokaal ondernemerschap. Daarom organiseert Slow Food Utrecht in samenwerking met Brouwerij Duis & Lauret op 3 november opnieuw de Birra Madre met de masterclass Gerijpte bieren.

In het stoere Fort Everdingen brouwen Duits & Lauret genietbieren om eens goed voor te gaan zitten en de bijzondere smaaksensaties te ervaren. Het gerstenat van deze brouwerij is al meermalen bekroond met brons, zilver en goud tijdens (inter)nationale bierwedstrijden.

Programma
Tijdens de “Masterclass gerijpte bieren” vertellen de brouwers van alles over het rijpen van bier en laten ze ook de verschillen proeven. Aansluitend krijgt u een rondleiding in de bomvrije gebouwen waar al dit moois ligt te rijpen. Op Fort Everdingen bevinden zich namelijk een aantal bijzondere ruimtes met een zeer stabiel klimaat. Hier liggen enkele soorten bier onder perfecte condities te rijpen. Meld je snel aan als je zeker wilt zijn van een plaatsje.

Praktisch
Tijd: 15.00-17.00 uur
Kosten € 10,50 pp (inclusief 5 proefglazen bier)
Aanmelden voor 30 oktober via evenementen@slowfoodutrecht.nl

Locatie
Brouwerij Duits & Lauret
Fort Everdingen
Noodweg 2
4121 KK  Everdingen

Gegevens

Datum:
11, 03
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Fort Everdingen
Noodweg 2
Everdingen, 4121KK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!