Ben je een positieve verbinder en wil je je inzetten voor het behoud en de promotie van biodivers gastronomische erfgoed en voor het versterken van het netwerk van koks, producenten en andere professionals in “food”? Meld je dan aan!
.
Wat doe je als bestuurslid “professionals”?
In deze vrijwillige functie maak je deel uit van het bestuur van Slow Food Nederland, dat het landelijk beleid van Slow Food in Nederland vormgeeft en uitvoert en de internationale beweging met de diverse communities in Nederland verbindt. Slow Food brengt mensen uit de hele voedselketen samen: boeren en tuinders, vissers, wetenschappers, ondernemers en consumenten. Als bestuurslid “professionals” onderhoud je contacten met foodprofessionals en met andere organisaties waar Slow Food mee samenwerkt. Samen met hen bekijk je hoe we een good, clean and fair voedselsysteem dichterbij kunnen brengen.
.
Een belangrijke pijler van Slow Food is het behoud en de promotie van biodivers gastronomisch erfgoed, onder andere door middel van de Ark van de Smaak, de Presidia en de Koks Alliantie. Als bestuurslid “professionals” ben je de contactpersoon in het bestuur voor de commissies die zich daarmee bezighouden.
.
Wat vragen we?
Een positieve en verbindende bijdrage aan het netwerk van professionals in Nederland, aan de diverse commissies en communities, en aan het bestuur van Slow Food Nederland. We verwachten dat je in ieder geval 4 uur per week besteedt aan deze functie, maar meer mag en kan ook!
.
Wat bieden we?
Een leuk en divers bestuursteam; interessante contacten met het netwerk en met andere organisaties; een kans om een actieve bijdrage te leveren aan good, clean & fair voedsel voor iedereen. Het gaat om een vrijwilligersfunctie. Er is geen bezoldiging aan verbonden, maar onkosten kunnen worden gedeclareerd.
.
Ben je geïnteresseerd en ben je minimaal 1 jaar lid van Slow Food Nederland? Dan horen we graag van je! Stuur je CV en motivatiebrief naar info@slowfood.nl. Wil je eerst wat meer informatie? Ook dan kan je mailen naar info@slowfood.nl.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!