Slow Food
  • Home
  • Wij zijn
  • Wij doen
    • Aanbevelingen aan de provinciale politiek
    • Ark van de Smaak
    • Koks Alliantie
    • Kies lokaal
    • Presidia
    • 10.000 Tuinen in Afrika
    • Terra Madre
    • Culinaire kalender
  • Webshop
  • Blog
  • Communities
    • Communities algemeen
    • Achterhoek
    • Amsterdam
    • Grachtengordel
    • Betuwe
    • Brabant
    • Den Haag
    • Groene Hart
    • IJsselvallei
    • Limburg
    • Noord
    • Rijnzoet
    • Rotterdam
    • Twente
    • Utrecht
    • Zwolle
    • Zeeland
  • Word lid
  • Contact
    • Bestuur
    • Ontvang onze nieuwsbrief
    • Veelgestelde Vragen
  • ig
  • fb
  • tw
Selecteer een pagina
Verder dan brood: wat kun je nog meer met Nederlands graan?

Verder dan brood: wat kun je nog meer met Nederlands graan?

door Dominic van Asseldonk | dec 21, 2022 | algemeen, Koks Alliantie, Koks Alliantie, Home

Slow Food Nederland sluit het jaarthema ‘granen’ af met graanworkshop en proeverij voor de Koks Alliantie en andere graan-professionals en liefhebbers   Op 12 december organiseerde Slow Food Nederland een graanworkshop voor de Slow Food Koks Alliantie. Hier...
Onze Jean Thoma heeft een Groene Ster!

Onze Jean Thoma heeft een Groene Ster!

door Community Limburg | apr 23, 2021 | algemeen, Koks Alliantie, Home, Limburg

Voor het eerst werden ze dit voorjaar uitgereikt: groene Michelinsterren voor duurzame gastronomie. Twee Limburgse restaurants krijgen ze: Aan Sjuuteeänjd in Schinnen en ONE in Roermond. De groene sterren zijn geen reguliere sterren zoals we ze allemaal kennen, maar...
Interview met Slow Food chef René van der Veer over brood van emmertarwe

Interview met Slow Food chef René van der Veer over brood van emmertarwe

door Bianca | jan 31, 2021 | algemeen, Ark van de Smaak, Koks Alliantie, Home, Utrecht

Van Limburgse perenappelstroop tot Zeeuwse platte oester en van emmertarwe tot Soester knol, Nederland beschikt over bijzondere regionale producten. Door middel van de Ark van de Smaak bevordert Slow Food de consumptie van deze producten. De Ark van de Smaak bestaat...
#kieslokaal on tour: zeebaars uit Lauwersoog

#kieslokaal on tour: zeebaars uit Lauwersoog

door Saskia Littooij | mei 18, 2020 | #kieslokaal, Ark van de Smaak, Koks Alliantie, Home

Ondernemers worden in tijden van crisis gedwongen om anders naar hun onderneming te kijken. Zo kon traiteur en Slow Food chef Jeroen van Nijnatten zijn werkagenda tot na de zomer vol krassen met afmeldingen. Hij liet het er echter niet bij zitten en gaat – met...
#kieslokaal on tour: witflora kaas uit Zevenaar

#kieslokaal on tour: witflora kaas uit Zevenaar

door Saskia Littooij | mei 11, 2020 | #kieslokaal, Ark van de Smaak, Koks Alliantie, Home

Ondernemers worden in tijden van crisis gedwongen om anders naar hun onderneming te kijken. Zo kon traiteur en Slow Food chef Jeroen van Nijnatten zijn werkagenda tot na de zomer vol krassen met afmeldingen. Hij liet het er echter niet bij zitten en gaat – met...
#kieslokaal on tour: Zeeuwse platte oester uit Yerseke

#kieslokaal on tour: Zeeuwse platte oester uit Yerseke

door Saskia Littooij | mei 6, 2020 | #kieslokaal, Ark van de Smaak, Koks Alliantie, Home

Ondernemers worden in tijden van crisis gedwongen om anders naar hun onderneming te kijken. Zo kon traiteur en Slow Food chef Jeroen van Nijnatten zijn werkagenda tot na de zomer vol krassen met afmeldingen. Hij liet het er echter niet bij zitten en gaat – met...
« Vorige Pagina

Laatste Nieuws

  • 27/01/2023 - Slow Food Nederland op Grüne Woche Berlijn 
  • 14/01/2023 - 6e Slow Food Utrecht Stimuleringsprijs voor Tuinen van Verbinding
  • 14/01/2023 - Geslaagde ALV Slow Food Utrecht

Laatste Nieuwsbrieven

CONTACT

info@slowfood.nl

Slow Food Nederland
Windmolenstraat 18
6981 AZ Doesburg

Dit is een postadres, géén bezoekadres

 

Privacyverklaring
Beheer website


  HOME

SLOW FOOD NIEUWSBRIEF

SLOW FOOD NIEUWSBRIEf

SLOW FOOD NIEUWSBRIEF

Geslaagd-bericht

meld je aan >

 

  • Facebook
  • Twitter

Ontworpen door Elegant Themes | Ondersteund door WordPress