Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop zuurdesembrood bakken

03, 24^16:00 - 18:30

€17,50

 

 

zuurdesembrood Op zaterdag 24 maart organiseert Slow Food Gooi Eem & Vecht een workshop zuurdesembrood bakken in Loenen aan de Vecht. Onder leiding van amateur bakker Hugo Rosenberg gaan we leren zelf zuurdesembrood te bakken.

We werken met meel afkomstig van molenaar Calis in Laren. We gaan zelf zuurdesem maken en vervolgens aan de slag met het deeg: kneden, opbollen en bakken. Centraal zal staan hoe je thuis een goed en lekker brood kan bakken.

Programma

15.00 uur: Ontvangst met koffie en thee
15.15 uur: Uitleg over het broodbakproces en zelf kneden, opbollen en brood bakken
17.00 uur: Aan tafel om de broden te proeven met daarbij een drankje
17.30 uur: Einde programma

Door beperkte oven capaciteit zullen we slechts een paar broden afbakken. Aan het eind van de middag krijgen deelnemers hun zelfgemaakte deeg mee naar huis inclusief rijsmand om thuis aan de slag te kunnen.

Locatie

Studio Idee
Driehovenlaan 2 (activiteiteningang: Rijksstraatweg)
Loenen a/d Vecht

Kosten en aanmelden

De kosten bedragen voor Slow Food leden € 17,50 en voor niet-leden € 21,50.
De prijs is inclusief het rijsmandje t.w.v. €7,79.

Opgeven graag vóór 19 maart via gooieemvecht@slowfood.nl o.v.v. “Brood bakken”. Geef je naam en telefoonnummer door en het aantal deelnemers. Let op: Er is plek voor maximaal 12 personen.
Na ontvangst van je betaling op rekeningnummer NL44TRIO0197790879 t.n.v. Slow Food Convivium Gooi, Eem & Vecht is de inschrijving definitief.

 

Gegevens

Datum:
03, 24
Tijd:
16:00 - 18:30
Kosten:
€17,50
Evenement Categorie:

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!