
- Dit evenement is voorbij.
Workshop wilde eetbare planten, zondag 19 mei 2019
05, 19^16:00 - 19:00
Maak kennis met wilde eetbare planten
Onkruid, we zijn ze liever kwijt dan rijk. Toch zijn deze planten zeer waardevol, zowel voor de mens als de natuur.
Leer welke planten uit de natuur eetbaar zijn. Ontdek wat je er mee kunt maken en beleef hoe wilde planten smaken.
Carla Glorie, Diëtist en Natuurvoedingskundige neemt je mee in de wereld van eetbare wilde planten. We struinen door Wijktuin de Alphense Wetering op zoek naar wilde eetbare planten. Je leert hoe eetbare wilde planten kunt herkennen, welke delen je kunt eten en hoe je ze kunt gebruiken in de keuken. Met de geoogste planten en bloemen bereiden we een soep op houtvuur, bakken we broodjes en eten deze samen met zelfgemaakte wilde planten spreads.
Kosten: € 20,00 Slow Foodleden, € 25,00 niet-leden
Max. 12 personen
Meer informatie en aanmelden: groenehart@slowfood.nl of 06-46490187 (Carla Glorie)