Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wie wat bewaart heeft wat

11, 01^19:00 - 21:30

€32,50

Derk Huizinga is lid van Slow Food IJsselvallei en vrijwilliger op de moestuin van Natuurmonumenten op Landgoed Hackfort in Vorden. Al jaren verdiept hij in het gebruik van de producten dat hij in de tuin helpt kweken. Ook zoekt hij voortdurend naar bijzondere smaken en vindt het leuk om nieuwe en bekende recepten te combineren.

Je leert niet alleen hoe je groente moet wecken, maar je leert ook allerlei manieren om fruit te bewaren. We maken bijvoorbeeld siroop van fruit, maar we zetten ook vruchten op drank. En we gaan vruchten konfijten.

Georganiseerd door Slow Food IJsselvallei lid Derk Huizinga ism de Keuken van Hackfort
Aanmelden: via Derk of Keuken van Hackfort

Gegevens

Datum:
11, 01
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€32,50
Evenement Categorie:
Site:
www.keukenvanhackfort.nl

Organisator

Derk Huizinga
E-mail
dehuizinga@hetnet.nl

Locatie

Keuken van Hackfort
Baakseweg 8
Vorden, 7251 RH
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!