fbpx

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Terra Madre in een kasrestaurant

12, 10^17:00 - 20:00

Ons jaarlijkse Terra Madre-diner dat we op vrijdag 10 december a.s. houden in Kasrestaurant Buitenpost, Rijksstraatweg 17A, Twello, is een mooie start om uit de slaapstand van onze community te komen.

Vanaf 17 uur krijgen we een kleine rondleiding door de kassen, de tuinderij en de streekwinkel, daarna een borrel en diner in het kasrestaurant. Om 20 uur gaan we conform de coronarichtlijnen naar huis.

Landgoed Buitenpost is ontstaan in januari 2021 na overname van het voormalige Hof van Twello. De nieuwe eigenaren over hun visie, die helemaal past bij Slow Food:

“We houden van verse en mooie producten met een duurzaam, ambachtelijk en lokaal karakter. Dit zie en proef je terug in het Kasrestaurant op Landgoed Buitenpost. Het liefst oogsten we alles zelf uit onze eigen tuinderij. Helaas is dit een idealistische gedachte die nu nog niet haalbaar is. Gelukkig kunnen we hierdoor zo nu en dan wel op bezoek bij lokale telers, agrariërs en ambachtslieden die ons de producten leveren die in onze bodem ontbreken.”

Gegevens

Datum:
12, 10
Tijd:
17:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Organisator

Slow Food IJsselvallei
Telefoon:
06-11242318
E-mail:
ijsselvallei@slowfood.nl
Site:
https://slowfood.nl/ijsselvallei/

Locatie

Landgoed Buitenpost
Rijksstraatweg 17A
Twello, 7391 MH Nederland
+ Google Maps
Site:
https://bijbuitenpost.nl/