Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Tempeh

04, 04^11:13

De meeste mensen kennen sojatempeh uit de Indonesische keuken of toko, al dan niet smakelijk bereid.

In een twee uur durende masterclass komen verschillende aspecten langs over deze wonderbaarlijke
samenwerking tussen zwam en boon: van cultuurhistorisch tot microbiologisch tot culinair. Er is ook een
proeverij en in demo-stijl wordt het hele maakproces doorlopen.

De masterclass wordt gegeven door Sasker Scheerder, produktontwikkelaar bij het Rotterdamse Manenwolf’s
rokerij & foodlab. Sinds enkele jaren is hij gefascineerd door tempeh, maakt hij het voor chefs en geeft
daarnaast lezingen en workshops om de kennis door te geven.

Inloop vanaf 10.45 uur.
Kosten: €20,00 p.p. voor Slow Food en VELT leden / niet leden €30,00 p.p.
Optioneel: starterskit om zelf tempeh te maken voor  €10,00

Aanmelden / meer informatie: activiteiten@slowfoodijsselvallei.nl

Gegevens

Datum:
04, 04
Tijd:
11:13
Evenement Categorie:

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!