Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Taste the Dutch Masters

01, 17^11:00 - 01, 26^19:00

De Grüne Woche is hét jaarlijkse trefpunt voor de internationale agrarische sector en vindt van 17 – 26 januari plaats in de Messe in Berlijn. Nederland is vertegenwoordigd middels het Holland Paviljoen dat 17 januari door Minister Carola Schouten wordt geopend. Op het paviljoen is er volop aandacht voor de beleidsthema’s van het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit waaronder de promotie van Nederlandse streekproducten.

Op de stand “Taste the Dutch Masters” worden zo’n 30 Dutch Masters gepresenteerd. Dit zijn producenten van streekproducten die kennis van culinaire historie combineren met hart voor het landschap én een uitmuntende smaak, waaronder 6 producenten met een Slow Food Ark van de Smaak product. Naast de producenten zijn ook vele streekproducten op de stand. Totaal zijn er maar liefst 23 Nederlandse Ark van de Smaak producten te proeven waarvan 7 van Slow Food Presidia.

Taste the Dutch Masters is een initiatief van: Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Slow Food Nederland, de Nederlandse Provincies en NBTC – Holland Marketing.

Gegevens

Begin:
01, 17^11:00
Einde:
01, 26^19:00
Evenement Categorie:
Site:
https://www.gruenewoche.de/en/

Organisator

Slow Food Nederland
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Berlijn
Berlijn, Duitsland + Google Maps

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!