Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Streekmarkt Smaak van Zwolle

06, 03^13:00 - 19:00

De streekmarkt De Smaak van Zwolle, die zich gewoonlijk op de lokatie bij Doepark de Nooterhof bevindt, zal op zondag 3 juni aansluiten bij het jaarlijkse evenement Zwolle Unlimited.

ZWOLLE UNLIMITED

Drie dagen vol straattheater, verhalenvertellers en rootsmuziek, en op zondag een kwaliteits boekenmarkt. ​
De Zwolse straten gonst begin juni van spannend straattheater, swingende en verstilde concerten, wonderschone vertellingen, culinaire hotspots, kinderactiviteiten en gezelligheid. Zwolle Unlimited wordt gehouden als afsluiting van het theaterseizoen en markeert de overgang naar de zomer. Het festival bundelt kleinschalige culturele en kunstzinnige pareltjes en daalt als confetti over de binnenstad neer.

SMAAK VAN ZWOLLE

Op zondag is het Smulerf de ‘host’ van de bekende Slow Food markt ´De Smaak van Zwolle die speciaal voor de gelegenheid neerstrijkt in het hartje van festival Zwolle Unlimited. De Smaak van Zwolle geeft producenten van streekproducten uit de regio de gelegenheid hun tongstrelende Slow Food te laten proeven aan de bezoekers.

De Streekmarkt De Smaak van Zwolle vind je op het Broerenkerkplein in Zwolle. De markt met al je vertrouwde standhouders is er van 11:00 – 17:00 uur.

Toegang: Gratis

Gegevens

Datum:
06, 03
Tijd:
13:00 - 19:00
Evenement Categorie:
Site:
http://www.zwolleunlimited.nl/activiteiten/smulerf/

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!