Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Slow Food Sardegna reis

05, 17 - 05, 22

€750

Reis mee met Slow Food Limburg naar Sardegna, van donderdag 17 mei tot en met dinsdag 22 mei 2018. We vieren daar het traditionele pinksterfeest en bezoeken verschillende Slow Food producenten. Onder begeleiding van Maria, zelf afkomstig uit Sardegna, zijn we in goede handen.

DONDERDAG 17 MEI

Vertrek van vliegveld Eindhoven naar Alghero. Aankomst in Torralba.

VRIJDAG 18 MEI

Bezoek aan het Presidium van de Sardijnse Modicaan Koe. We blijven in de buurt en maken een korte uitstap naar de ruïnes van Tharros uit de tijd van de Phoeniciers. In deze omgeving gaan we samen de lunch gebruiken.

ZATERDAG 19 MEI

Op deze dag gaan we naar zee bij Castelsardo en lunchen we bij het lokale beroemde restaurant van Da Vito.

ZONDAG 20 MEI EN MAANDAG 21 MEI

Deze twee dagen blijven we bij Torralba voor de viering van het Pinksterfeest. We bezoeken ook de beroemde Nuraghe van Torralba en de Necropolis Domus de Janas.

In het dorp Torralba wordt de optocht gehouden ter ere van het Pinksterfeest. Een os wordt aan het       spit geroosterd en er worden paardenraces gehouden.

Maandag wordt een unieke lunch gereserveerd in de jachthut van familie.

DINSDAG 22 MEI

Vetrek van Alghero naar Eindhoven

KOSTEN

De kosten bedragen ongeveer 750,- euro. Het bedrag is gebaseerd op een voorlopige aanname. De kosten zijn exclusief de vliegreis.

Het bedrag van 750,- euro is gebaseerd op de kosten van de overnachtingen in het klooster van Torralba klooster met een eenvoudig ontbijt en de hoofdmaaltijden in een bijzonder restaurant op vrijdag en zaterdag, de barbecue op zondag en de lunch in de jachthut op maandag.

Voor 5 dagen hebben we een bus met chauffeur ter beschikking.

De reis wordt door de deelnemer zelf geregeld. Voor reisadvies neem contact op met mariafancelu@hotmail.com.

Gegevens

Begin:
05, 17
Einde:
05, 22
Kosten:
€750
Evenement Categorie: