Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ALV SLOW FOOD BRABANT| Kick off 2020

02, 16^16:00 - 17:00

Op zondagmiddag 16 februari 2020 houden we onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Deze keer zijn we te gast bij de creatieve Brabantse bierbrouwer RAMSES in Hooge Zwaluwe.  Aansluitend zijn leden en niet-leden welkom voor een uitgebreide kennismaking met de brouwer, het proces en zijn uiteenlopende bieren met bijpassende lokale Brabantse producten.

We hebben een mooi jaarprogramma voor 2020 met jullie te bespreken en horen natuurlijk ook graag hoe jullie Slow Food Brabant in de toekomst zien.

Na de vergadering en kick-off van 2020 is er tijd voor een rondleiding door de brouwerij met aansluitend een bierproeverij met bijpassende Brabantse borrelhapjes zoals lokale kaas en worst. Ramses brouwt bier voor de mensen die van bier houden. Ramses Bieren zijn ‘single hop’ en de mout is biologisch. Indien mogelijk worden er lokale ingrediënten gebruikt. Zo heeft ieder bier een eigen, unieke, uitgesproken smaak en kan iedereen genieten van één of meer vloeibare snoepjes in zijn of haar glas. Niet alleen de namen die hij geeft aan zijn bieren spreken tot de verbeelding, ook de verrassende ingredienten die hij gebruikt en combinaties die hij maakt; Kom dus genieten van zijn Zombie, natte droom, geile bever of koele kikker! Tickets voor deze rondleiding & bierproeverij via slowfoodbrabant.nl.

We zouden het fijn vinden als je ons laat weten dat je komt meepraten over Slow Food Brabant in 2020, dat kan via info@slowfoodbrabant.nl

Voor meer info en het programma van 16 februari: slowfoodbrabant.nl

Voor info / vragen: Arien: 06-27016616 of info@slowfoodbrabant.nl

 

Gegevens

Datum:
02, 16
Tijd:
16:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Slow Food Brabant
Bekijk de site van Organisator

Locatie

RAMSES BIER
Thijssenweg 20a
Hooge Zwaluwe, 4927PC
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!