Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proef en beleef de Boterhuispolder

07, 14^15:00 - 21:30

Excursie Lakenvelderboerderij en kookworkshop

We brengen een bezoek aan Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder, waar je kennis maakt met één van de oudste Hollandse koeienrassen; de Lakenvelder. Fernand de Willigen leidt je rond over de boerderij en vertelt je waarom en hoe we dit bijna uitgestorven koeienras kunnen behouden. Daarna wandelen we via een pontje en langs de dijk door de polder naar de moestuin van Jeroen van Wijk van What’s Cookin’. We oogsten groenten en fruit uit de tuin en wandelen door naar zijn huis met buitenkeuken. Met de oogst en het Lakenvelder vlees bereiden we hier een heerlijk 3-gangen diner. Na afloop word je met een oude vrachtschuit uit 1928 weer teruggebracht naar de boerderij. Kom het proeven en beleven!

Locatie
We ontvangen je graag bij Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder, Zijldijk 8, Warmond. Een kleinschalige, duurzame fokkerij van Lakenvelder runderen.

Extra informatie
We wandelen door de polder en klimmen over hekjes. Zorg daarom voor gepaste schoenen en kleding die past bij het weer. Deze activiteit is minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Kosten en aanmelden
€ 59,00 voor Slow Food-leden en € 69,00 voor niet-Slow Food-leden (incl. excursie, kosten overtocht pontje en oude vrachtschuit, koffie/thee, iets lekkers, 3-gangen diner en consumpties).

Graag vóór 5 juli aanmelden, via groenehart@slowfood.nl.
Voor informatie/vragen: groenehart@slowfood.nl of 06-46490187 (Carla Glorie)

Gegevens

Datum:
07, 14
Tijd:
15:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Lakenvelder Boerderij Boterhuispolder
Zijldijk 8
Warmond,
Bekijk de site van Locatie

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!