Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paddenstoelen op Hackfort

10, 30^19:30 - 22:00

€35

Kom paddenstoelen proeven! Tijdens de kookworkshop “Paddenstoelen op Hackfort” bundelen Groene Takken (Slow Food lid)  en de Keuken van Hackfort hun krachten om samen met deelnemers een heerlijke paddenstoelen maaltijd te maken.

Pip Gilmore van Groene Takken heeft al jaren ervaring met het kweken van shii-take paddenstoelen op boomstammen (eetbaar hout). Daarnaast heeft ze ervaring met het werken met wilde en bijzondere soorten gekweekte paddenstoelen. De Keuken van Hackfort uit Vorden is bekend voor het gebruik van seizoens producten en voor smakelijke gerechten bestaand uit verrassende combinaties.

De avond bestaat uit een korte introductie over eetbare paddenstoelen, een bezoek aan de moestuin van Hackfort om ingrediënten te verzamelen gevolgd door samen aan tafel te gaan. De voor- en nagerechten worden door De Keuken van Hackfort geserveerd in hun gezellige restaurant. Het hoofdgerecht wordt door de deelnemers gemaakt en na een klein halfuurtje in de keuken kan iedereen het hoofdgerecht proeven.

Meer informatie en/of aanmelden: www.groenetakken.nl

Gegevens

Datum:
10, 30
Tijd:
19:30 - 22:00
Kosten:
€35
Evenement Categorie:
Site:
www.groenetakken.nl

Organisator

groene takken
Telefoon
+31(0)642223785
E-mail
info@groenetakken.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Keuken van Hackfort
Baakseweg 8
Vorden, 7251 RH
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!