
- Dit evenement is voorbij.
Orgaanvlees diner
10, 04^19:00 - 10, 05^00:00
€75
Op initiatief van Slow Food Amsterdam wordt zondag 4 oktober een orgaanvlees diner georganiseerd met Jean Beddington en Flavio Ghignoni Carestia van restaurant Domenica. Net als de initiatiefnemer, Roel van Kollem, zijn zij grote liefhebbers van orgaanvlees. Flavio zal een aantal speciale gerechten uit Italië koken en Jean put uit haar jarenlange ervaring om u te verwennen met de meest bijzondere en lekkere gerechten en natuurlijk laat Roel zich ook niet onbetuigd.
Het diner wordt gehouden in restaurant Domenica op de Noordermarkt 7 te Amsterdam en reserveren kan vanaf 17.00 uur. Voor meer informatie, mail naar roel@slowfoodamsterdam.nl. Reserveren kan via www.restaurantdomenica.com.
OFFAL DINNER IN RESTAURANT DOMENICA – 4TH OF OCTOBER 2020 with Jean Beddington
– MENU –
Three AMUSEs
Deep-fried pigs ears – mustard dressing – tarragon
Brioche – scrambled eggs with veal brains – Dutch (if available) autumn truffle
Tripe salad with garden vegetables and fresh herbs
BBQ STARTERS
Veal tongue – yuzu-kosho – cucumber
Beef heart with amarillo chili mayonaise and salsa criolla
FISH
Monkfish liver – hazelnuts – spinach – anchovy bone – fish maw (swimming bladder)
PALATE CLEANSER
Chicken consommé – shirako (cod fish soft roe) – tobiko (flying fish eggs)
RISOTTO
Risotto – pointed cabbage – lamb’s testicles – stravecchio – lamb’s liver ‘bottarga’
VEAL TENDON
Veal tendon (kalfspees) – rennet milk pudding – salsify – red wine sauce
DESSERT
Chocolate and pigs blood ganache – bergamot/cream cheese ice cream – caramelised chanterelle mushrooms
FRIANDISE
Apple pie with bone marrow
Price: € 75 exclusive of drinks. Reservations at www.restaurantdomenica.com