Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Meet and Greet / Vandana Shiva

06, 02^14:00 - 17:00

€12,50

Als activist strijdt Vandana Shiva al sinds de jaren 70 voor het behoud van biodiversiteit in de landbouw en tegen kolonialisme en monopolisering. Ze geeft de natuur een stem en stelt gender-issues aan de kaak. Benieuwd naar haar visie op landbouw en voeding, ecologie, vrouwenrechten en sociale rechtvaardigheid?

Aanjagers van de biologische landbouw organiseren een inspirerende middag met film en discussie met Vandana Shiva over deze actuele maatschappelijke vraagstukken die haar al jaren motiveren om wereldwijd de barricades op de te gaan.

We starten met een deel van haar laatste film ‘The Seeds of Vandana Shiva’ en een korte live reflectie daarop van Vandana Shiva. Daarna gaat Esther Molenwijk van Studio Plantaardig met haar in gesprek. Er is veel ruimte voor interactie met de zaal. Let op: de voertaal is deze middag Engels.

Denk alvast na wat je haar zou willen vragen. Voorafgaand aan de film kun je je vraag inleveren en wellicht krijg jij dan ook de kans om je vraag live aan haar te stellen.

Bestel je kaarten à 12,50 euro per stuk op deze website. Deze dag wordt mogelijk gemaakt door: NaNa Bio, BD Totaal, De Bolster, Bonaventura, Biodynamische Vereniging, Herenboeren Nederland, New Definitions, Stichting Demeter, Odin.

Gegevens

Datum:
06, 02
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Site:
https://www.odin.nl/actueel/activiteiten/-181818-2-juni-meet-vandana-shiva/

Locatie

De Meerpaal, Dronten
De Rede 80
Dronten, 8251 EX Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!