Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Koken en eten met de seizoenen – de zomer komt eraan!

06, 06^18:30 - 22:00

Aandacht en liefde voor eerlijke voeding. Deze passie wil Slow Food Gooi, Eem & Vecht graag op regionaal niveau uitdragen met bijzondere culinaire activiteiten die gebonden zijn aan de producten en producenten in onze regio.

Daarom organiseren we een serie kookavonden waar we creatief aan de slag gaan met lokale producten van het seizoen.

Op woensdag 6 juni gaan we van start met een avond vol culinaire verrassingen met een Italiaans tintje.

De avond wordt geleid door Silvia Maulini en Wietse Bakker. Wietse is een bevlogen tuinder en stuwende kracht achter het CSA-zelfoogstproject Landinzicht in Hilversum. Ons bestuurslid Silvia is een ervaren begeleider van Italiaanse kookworkshops in de regio. Samen gaan we heerlijke vroeg-zomerse gerechten bereiden met groenten uit onze buurt. Na het koken, gezellig samen eten onder het genot van passende wijnen.

Praktische informatie

Datum: woensdag 6 juni
Aanvang: 18.30 uur (eindtijd ongeveer 22.00 uur)
Plaats: Studio Idee – Driehovenlaan 2 – Loenen aan de Vecht
Prijs (incl. wijn): Slow Food leden: 35 euro –  Zelfoogstproject Landinzicht leden: 40 euro – niet leden: 50 euro

Aanmelden

Wil je graag meedoen op 6 juni, meld je dan vóór 4 juni aan bij Silvia Maulini via e-mailadres gooieemvecht@slowfood.nl o.v.v. “kookworkshop juni 2018”. Na ontvangst van je betaling op rekeningnummer NL44TRIO0197790879 t.n.v. Slow Food Gooi, Eem & Vecht is de inschrijving definitief.

Let op: de locatie in Loenen biedt ruimte aan maximaal 12 deelnemers. Vol is vol, dus we raden jullie aan om zo spoedig mogelijk te reageren om zeker te zijn van een plaats.

De volgende workshop uit de serie ‘Koken met de seizoenen’
zal plaatsvinden op zondag 2 september op een prachtig landgoed aan de Vecht!

Gegevens

Datum:
06, 06
Tijd:
18:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Studio Idee
Driehovenlaan 2
Loenen aan de Vecht,