
- Dit evenement is voorbij.
Heerlijk fris zoetzuur maken
11, 13^19:00 - 21:30
€32,50Derk Huizinga is lid van Slow Food IJsselvallei en vrijwilliger op de moestuin van Natuurmonumenten op Landgoed Hackfort in Vorden. Al jaren verdiept hij in het gebruik van de producten dat hij in de tuin helpt kweken. Ook zoekt hij voortdurend naar bijzondere smaken en vindt het leuk om nieuwe en bekende recepten te combineren.
Je ontdekt dat er veel meer kan dan zilveruitjes en augurkjes die ingemaakt zijn in azijn. Bijvoorbeeld met worteltjes, courgettes, komkommer of paprika. Zoetzuur is heerlijk fris bij zomerse salades maar ook bij stevige wintermaaltijden of bij de borrel. Lekker dus in elk seizoen. Je kunt naar hartenlust variëren en combineren met allerlei soorten groente en kruiden.
Georganiseerd door Slow Food IJsselvallei lid Derk Huizinga ism de Keuken van Hackfort
Aanmelden: Derk of Keuken van Hackfort