Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Heerlijk fris zoetzuur maken

11, 13^19:00 - 21:30

€32,50

Derk Huizinga is lid van Slow Food IJsselvallei en vrijwilliger op de moestuin van Natuurmonumenten op Landgoed Hackfort in Vorden. Al jaren verdiept hij in het gebruik van de producten dat hij in de tuin helpt kweken. Ook zoekt hij voortdurend naar bijzondere smaken en vindt het leuk om nieuwe en bekende recepten te combineren.

Je ontdekt dat er veel meer kan dan zilveruitjes en augurkjes die ingemaakt zijn in azijn. Bijvoorbeeld met worteltjes, courgettes, komkommer of paprika. Zoetzuur is heerlijk fris bij zomerse salades maar ook bij stevige wintermaaltijden of bij de borrel. Lekker dus in elk seizoen. Je kunt naar hartenlust variëren en combineren met allerlei soorten groente en kruiden.
Georganiseerd door Slow Food IJsselvallei lid Derk Huizinga ism de Keuken van Hackfort
Aanmelden: Derk of Keuken van Hackfort

Gegevens

Datum:
11, 13
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€32,50
Evenement Categorie:
Site:
www.keukenvanhackfort.nl

Organisator

Derk Huizinga
E-mail
dehuizinga@hetnet.nl

Locatie

Keuken van Hackfort
Baakseweg 8
Vorden, 7251 RH
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!