Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

14 April borrel bij Vleck wijnen

04, 14^18:00 - 20:30

€18,50
Vleck wijnen ontvangt u graag op 14 april voor de Slow Food A’dam vrijdagborrel op de Eerste Helmersstraat 63 HS, 1054 DC Amsterdam. De avond is van 18:00 – ± 20:30 uur.
Michiel zal ons ontvangen op de sfeervolle locatie in het souterrain van Vleck.               Hij zal ons vertellen over zijn werk; de zoektocht naar kwaliteit en unieke smaken, en ons laten proeven uit hun wijnassortiment.
🍷  Wij kijken er naar uit jullie vrijdag 14 april te treffen!
👉🏽  Aanmelden:     Je kunt je t/m 11 april aanmelden via deze link:  Aanmeldformulier borrel Vleck wijnen
🏠   Locatie:           Vleck wijnen, Eerste Helmersstraat 63 HS, 1054 DC Amsterdam
🥂   Kosten:            € 18,50  daarvoor krijg je 2 glazen wijn + borrelhapjes
🕰   Tijd:                 18:00 – 20:30
💌   Vragen?           Stuur je mailtje naar: communicatie@slowfoodamsterdam.nl
💡   Info:                 www.vleck.nl
“Wijn moet plezier zijn. Het mooie van het leven moet gevierd worden.” 

Ik zelf ben niet in het gelukkige bezit van enige opleiding in de wijn, of je moet de vijf jaar    bij Wijnkoperij Otterman zien als de beste opleiding in de Vin Naturel die je je kunt wensen. Maar de allerbeste opleiding is het leven zelf. Hoe leer je het allerbeste van het beste te onderscheiden? Geen idee. Sensitief zijn, streven naar het hoogste, geen compromissen sluiten. Noem het liefde Maar ook gewoon al 15 jaar met de beste wijnen in de wereld van de Vin Naturel werken. Want zo simpel is het: elke dag weer met het beste en mooiste in aanraking komen, dat werkt écht.

 _  Michiel ter Heide, oprichter Vleck wijnen

Vleck wijnen onderscheidt zich met een stabiel assortiment in de wereld van de Natuurwijn. Het is moeilijk én makkelijk uit te leggen wat het verschil is tussen gewone wijn en Vin Naturel. 

De eenvoudige manier is te zeggen dat gewone wijn slecht gemaakt is en dat Natuurlijke Wijn het enige is dat goed gemaakt is. Vinden wij ook weer onzin. Ieder zijn smaak.

Ja, onze boeren werken harder dan de gemiddelde boer in de wijngaarden om deze schoon en natuurlijk te houden. Zo schoon en stabiel, op een natuurlijke manier, dat uiteindelijk het niet nodig is sulfiet toe te voegen. Natuurwijn is dus wijn met zo min mogelijk toegevoegde sulfieten (zwavel). Maar ook met zo min mogelijk gebruik van andere nare stofjes en technieken. Maar daarmee zijn we er nog niet natuurlijk. Wijn maken is een gave, een opgave en gaat niet over één nacht ijs. Jarenlang de wijngaarden leren lezen is de eerste voorwaarde. Jarenlang werken in de kelder, fouten maken, stages lopen bij beroemde collega’s. Al onze wijnmakers zijn al even onderweg, net als wijzelf.

Vleck wijnen heeft stabiel en uniek assortiment; geen funky gedoe omdat het zo hip is. Ook, of wellicht juist in de wereld van Vin Naturel is het hebben van jarenlange proefervaring onontbeerlijk. Die ervaring hebben wij, en in binnen- en buitenland worden de referenties in ons assortiment zeer hoog aangeslagen.

Wijn is te gek, maar in the end slechts een glaasje drinken. Echter, het leven moet geleefd worden. Op een zo mooi mogelijke manier. Het liefst met een schitterend glas, de geest en het lichaam vullende, wijn. Zo is dat. In één van onze winkels of on-line laten we u graag kennis maken met onze wijnen.

Het leven zou zomaar een stukkie aangenamer kunnen worden.

Veel plezier alvast, l’Equipe Vleck.

www.instagram.com/vleckwijnen

020 – 683 59 80    

Locatie

Vleck natuurwijnen
Eerste Helmersstraat 63 HS
Amsterdam, Noord-Holland 1054 DC Netherlands
+ Google Maps
Telefoon
020 683 59 80
Bekijk de site van Locatie

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!