
- Dit evenement is voorbij.
Appels plukken aan de Vecht
09, 02^16:00 - 20:00
Koken en eten met de seizoenen – deel 2
Na een succesvolle kookavond in juni, vindt op zondagmiddag 2 september de tweede activiteit plaats in onze serie ‘Koken en eten met de seizoenen’. Landgoed Vreedenhorst, een historische buitenplaats in de Dorsserwaardse polder nabij Vreeland, heeft een boomgaard waar maar liefst 110 verschillende soorten hoogstamfruitbomen te vinden zijn. In deze mooie boomgaard gaan we appels plukken, die we daarna persen en verwerken in heerlijk gebak.
Onze gastheer is Kees Beelaerts van Blokland, geboren en getogen op Vreedenhorst en deskundige op het gebied van groen erfgoed. Ook Elsje Bruijnesteijn, auteur en culinair blogger, is bij deze workshop aanwezig.
Kinderen onder begeleiding zijn welkom. Het aantal beschikbare plekken is beperkt; we raden jullie aan om je meteen aan te melden!
Prijs
Slow Food leden: 15 euro
Niet leden: 25 euro
Kinderen: 5 euro
De prijs is incl. drankjes en een flesje versgeperst appelsap. Neem zelf een geschikte fles mee!
Aanmelden
Wil je graag meedoen op 2 september, meld je dan vóór 24 augustus aan bij Silvia Maulini via e-mailadres gooieemvecht@slowfood.nl o.v.v. “Appels – september 2018”. Na ontvangst van je betaling op rekeningnummer NL44TRIO0197790879 t.n.v. Slow Food Gooi, Eem & Vecht is de inschrijving definitief.