Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Annulering ALV SF Groene Hart en rondleiding kaasboerderij De Vierhuizen 5 april 2020

04, 05^15:30 - 19:00

Wegens de recent getroffen maatregelen m.b.t. het Corona-virus gaat de ALV niet door; een latere datum volgt!

Zondag 5 april houden we onze ALV/jaarvergadering van Slow Food Groene Hart. Dan kijken we terug op 2019 en maken we plannen voor 2020. We willen graag met jullie brainstormen over hoe zaken anders, leuker, beter of interessanter kunnen. Alle leden zijn hierbij van harte welkom!

Dit jaar zijn we te gast in de hooiberg van voormalig Boerderij De Vierhuizen. Voorafgaand aan de vergadering wandelen we naar Kaasboerderij De Vierhuizen en krijgen we een rondleiding over de boerderij van de familie Van Leeuwen, waar kringlooplandbouw nagestreefd wordt. Het nieuwe kaaspakhuis, annex winkel, is in mei 2019 in gebruik genomen en is opgetrokken uit hout, stro en leem. Deze natuurlijke materialen zijn gekozen voor optimale isolatie en een stabiel klimaat voor de kaasrijping.

Voor de vergadering verzamelen we weer in de hooiberg; na de vergadering is iedereen welkom om aan te sluiten voor thee/wijn en een proeverij.

Kaasboerderij De Vierhuizen is een klein biologisch familiebedrijf in de Geerpolder op de grens van de gemeente Zoeterwoude/ Leidschendam-Voorburg. Het is een melkveehouderij met ca. 45 melkkoeien, 30 kalveren en pinken en 10 ooien. Van een deel van de melk wordt op de boerderij echte boerenkaas van topkwaliteit gemaakt. Deze kaas wordt onder eigen keurmerk (Wilde Weide Kaas) verkocht aan o.a. restaurants en kaasspeciaalzaken. 

Op deze dag zijn de kosten voor onze rekening! Wel verzoeken we je om deelname voor 1 april 2020 te bevestigen via groenehart@slowfood.nl.

Tekst://SF Groene Hart

Foto://Kaasboerderij De Vierhuizen

Gegevens

Datum:
04, 05
Tijd:
15:30 - 19:00
Evenement Categorie:

Organisator

Slow Food Groene Hart
E-mail
groenehart@slowfood.nl

Locatie

De Vierhuizen
Geerweg 5
Zoeterwoude,
+ Google Maps

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!