
- Dit evenement is voorbij.
6-13 okt Week van de Achterhoekse en Liemerse Kazen
10, 06^15:00 - 10, 13^22:00

Maak kennis met onze kazen
De Achterhoek en de Liemers kennen veel goede kaasmakers, die met de melk van hun geiten, schapen, koeien en buffels in deze regio uitstekende kazen maken. Slow Food Achterhoek & Liemers wil iedereen in de gelegenheid stellen daarmee kennis te maken. Vandaar het initiatief voor een Week van de Achterhoekse en Liemerse kazen van 6 tot en met 13 oktober.
Door een week lang activiteiten te organiseren en zo de kazen in de spotlights te zetten, wil Slow Food Achterhoek alle partijen bewust maken van de ‘kaasparels’ die de regio biedt. De activiteiten in de actieweek variëren van proeverijen, meekijken bij het maken van kaas, rondleidingen, speciale aanbiedingen en meer. Ruim twintig kaasmakers, speciaalzaken en restaurants hebben hun medewerking inmiddels toegezegd.
Op slowfood.nl/achterhoek vind je het programma, de lijst van deelnemers, persbericht en downloadbaar materiaal voor deelnemers.