door Dominic van Asseldonk | jul 21, 2023
door Dominic van Asseldonk | jul 17, 2023
Wij zijn gestart in 1992 door terug te gaan naar historische recepten en het traditionele rookproces. Aangevuld met handmatige verwerking tot een superieur eindproduct. “Gerookt met hout, vuur en liefde” Het uitgangspunt is de smaak die je overgrootmoeder zou...door Dominic van Asseldonk | jul 1, 2023
Mijn bedrijf bestaat uit opdrachten van particulieren en bedrijven die zoeken naar ambachtelijke en luxe catering met een persoonlijke touch. Ik maak alles zelf, kijk naar de wensen van de opdrachtgever en verwerk dan ook het verhaal van de streekproducten en Ark van...door Secretaris Slow Food | jun 14, 2023
Lavett is een ambachtelijke desembakkerij in Utrecht. Hier bakken we handgemaakte desembroden in de steenoven. Met graan van lokale natuurakkers, biologische ingrediënten, tijd en liefde maken we gezond brood vol smaak. En, we bakken met een missie: onze broden zorgen...door Jan Reservato | dec 16, 2022
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
EN ONTVANG EEN RECEPT UIT
DE ARK VAN DE SMAAK!