We zoeken 2 enthousiaste nieuwe bestuursleden, en een teamlid communicatie.

 

1.  BESTUURSLID   SECRETARIS
2. 
BESTUURSLID  PENNINGMEESTER
3. 
TEAMLID           COMMUNICATIE

 


Profiel bestuurslid, rol secretaris    ✏️   ✉️  

 

Door het vertrek van één van onze bestuursleden, vanwege drukte door een nieuwe baan, zijn we op zoek naar versterking. Naast enthousiasme en tijd zoeken we iemand met affiniteit en talent voor het structureren van onze maandelijkse vergaderingen en het bijhouden van de binnengekomen post. Andere taken zijn: het in samenspraak met de voorzitter plannen van de agenda van onze maandelijkse vergaderingen, het zorgen voor verslaglegging + actielijst, ervoor zorgen dat iedereen op tijd over de juiste informatie beschikt, en de stukken goed en inzichtelijk archiveren. Daarbij is het fijn als je handigheid hebt met Google docs.

 

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie, meld je aan bij bestuur@slowfoodamsterdam.nl of bel met Leonie: 06 – 2906 7137

 


 

Profiel bestuurslid, rol penningmeester     ✏️  

 

We zoeken een persoon die kan optellen en aftrekken. Die weet hoe je de jaarcijfers moet opstellen.
Die Slow Food lid is, of de bereidheid heeft om dat te worden. Meedenkt met waar we ons geld aan besteden. Medebestuursleden informeert over de (florissante) stand van onze financiën en waar in het lopende jaar geld aan is uitgegeven. Het beheren van de financiën hoeft niet meer dan een uur per week in beslag te nemen met eenmaal per jaar een paar uurtjes extra voor de jaarcijfers.

Daarnaast neem je deel aan de bestuursvergaderingen eenmaal per maand, en ben je beschikbaar voor overleg over financiën. Reken daarvoor een extra uurtje per week.

 

Enthousiast?

Voor meer informatie, meld je aan bij bestuur@slowfoodamsterdam.nl of bel met Roel: 06 – 5334 8623

 


 

Profiel teamlid Communicatie     ✍ ✏️  ☎️

 

Schrijf je graag over actuele, lokale Slow food thema’s? Ben je als een van de eersten op de hoogte van het actuele, lokale food nieuws? Heb je journalistiek talent en een vlotte pen die de aandacht van onze lezers weet te pakken, en een glimlach ontfutselt op momenten dat de tekst daar om vraagt?

Weet je hoe je een Mailchimp nieuwsbrief en/of WordPress website kan vullen met inspirerende content, weet je alles over SEO…? Of ben jij ‘Insta proof’ en heb je oog voor eigentijds, authentiek beeld dat past bij Slow Food Amsterdam?

Dan zouden we superblij zijn met jouw hulp!

Je kunt zelf aangeven welke uren-besteding jou past. Wij helpen je graag op weg vanuit onze communicatie-strategie, en laten ons verrassen door jouw unieke bijdrage.

Kijk ter inspiratie naar onze artikelen op: slowfood.nl/amsterdam/
Heb jIj ideeën hoe we het Slow Food gedachtegoed op een inspirerende manier onder de aandacht kunnen brengen? Dan horen we dat ook graag!

 

Meld je nu aan bij het team: communicatie@slowfoodamsterdam.nl

Of bel Hester even, mocht je vragen hebben: 06 – 1144 2154

 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!