Proeverij eau de vie en kaas uit de Lage Landen
Café Welling J.W. Brouwerstraat 32, AmsterdamIn 2018 presenteerden Bas Lubberhuizen van Stokerij Lubberhuizen en René Zanderink van de Nationale Ark van de Smaak commissie een unieke proeverij van rauwmelkse Nederlandse kazen uit de Ark van de Smaak en Nederlandse eau de vies (ook wel bekend als: eaux de vie). Dit was hun Nederlandse inzending tijdens de Salone del Gusto in Eataly […]
CANCELLED: VAN AKKER TOT BAKKER!
Hillekens Hoeve Etten-Leur Vlaanderbos 6, Etten-Leur23-03-2020. Wegens alle maatregelen rondom Covid-19/Corona hebben wij besloten deze excursie voorlopig te cancellen. Rond de zomer hopen wij terug te zijn met nieuwe Slow Food Brabant plannen en smakelijke activiteiten. Tot die tijd kunt u ons volgen op Facebook voor de laatste Slow Food nieuwtjes! Reeds geboekte tickets worden binnen 10 dagen terug gestort. […]
Annulering ALV SF Groene Hart en rondleiding kaasboerderij De Vierhuizen 5 april 2020
De Vierhuizen Geerweg 5, ZoeterwoudeWegens de recent getroffen maatregelen m.b.t. het Corona-virus gaat de ALV niet door; een latere datum volgt! Zondag 5 april houden we onze ALV/jaarvergadering van Slow Food Groene Hart. Dan kijken we terug op 2019 en maken we plannen voor 2020. We willen graag met jullie brainstormen over hoe zaken anders, leuker, beter of interessanter […]
Uitgesteld: Maal met een verhaal
Kruiskerk Wezep Kerkweg 6, Wezep, OverijsselZaterdag 18 april 2020: Kookworkshop met aansluitend diner i.s.m. Ds. Han Wilmink in Wezep.
Uitgesteld: Sharing Dinner
De Nieuwe Keuken Assendorperplein 9, Zwolle, Overijssel, NederlandUITGESTELD i.v.m. MAATREGELEN CORONA VIRUS!! ‘De Nieuwe Keuken’, bevindt zich in een voormalig schoolgebouw in één van de meest geliefde wijken van Zwolle: Assendorp, met een mooie binnentuin, waar je terecht kunt voor zowel borrelen als een hapje. Ondernemer Bas kun je typeren als ‘out-of the box & duurzame ondernemer’ en samen met Chef […]
Digitale workshop ‘Over Inpakken’
Gratis - digitale - workshop ivm het nieuwe kookboek 'Over Inpakken' van René Zanderink & Meneer Wateetons
Borrel met Slow Food Amsterdam: een nieuw begin!
Co-Creatie Zuid Gerard Doustraat 133, Amsterdam, Noord-Holland, NederlandWe nodigen jullie van harte uit voor een vrijdagmiddagborrel op vrijdag 26 juni. Het lijkt ons gezellig om een frisje / biertje / wijntje met jullie te drinken en elkaar op een ontspannen manier te leren kennen. We horen graag hoe jullie in Slow Food Amsterdam staan. Dan wel op de borrel, dan wel via e-mail. Wij […]
Vlees uit de kuiloven
Onder toezicht oog van Rimbo Rob, gaan we 'koake in ein loak' (een kuil oven) maken, zodat het vlees kan garen in de grond. Programma 08:00 - Echte funkeleare kunnen al vanaf 08:00 terecht voor het maken van het vuur. 11:00 - Aankomst met koffie, thee en iets lekkers. Daarna een kruidenwandeling onder leiding van […]
Vrijdagmiddagborrel 4 Sept. Slow Food Amsterdam
Co-Creatie Zuid Gerard Doustraat 133, Amsterdam, Noord-Holland, NetherlandsWe willen je graag weer uitnodigen voor onze maandelijkse vrijdagmiddagborrel, dit keer op vrijdag 4 september vanaf 18:00 uur bij Co-creatie Zuid, Gerard Doustraat 133 in de Pijp. De borrel is exclusief toegankelijk voor leden van Slow Food Amsterdam (en introducees) met als bedoeling elkaar op een ongedwongen manier te ontmoeten. Iedereen maakt een favoriet […]
Slow Food-excursie naar De Glind
Zaterdag 12 september organiseert Slow Food Utrecht een bijzonder bezoek aan drie bedrijven die gevestigd zijn in De Glind. De Glind is een klein dorpje in de gemeente Barneveld en bij velen bekend als het Jeugddorp De Glind waar de Rudolphstichting actief is in de jeugdzorg. Tijdens de excursie krijgen we een rondleiding bij: De […]