Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Terra Madre diner bij De Kleischuur in Gouda

12, 10^17:00 - 21:30

Zaterdag 10 december wordt wereldwijd de verjaardag van Slow Food gevierd. Dit jaar zijn wij te gast bij restaurant De Kleischuur in Gouda; een restaurant dat volgens ons aan alle normen en waarden van Slow Food voldoet.

Met het voltooien van de restauratie van de oude Kleischuur
in 2014 is restaurant De Kleischuur ontstaan.

Ons restaurant draagt de energie van de geschiedenis,
het vervaardigen van natuurlijke ingrediënten
tot een prachtig eindresultaat.

Vroeger van klei tot plateel,
in het heden van lokale en biologische producten
tot een kunstwerk op je bord.

‘Lente, zomer, herfst en winter, zijn me even lief’
Quote Pieter Pijlman

Restaurant De Kleischuur zorgt voor een betere wereld op jouw bord. Met vlees van de biologisch dynamische boerderij Hoeve Biesland, vis uit de buurt en van het seizoen, en biologische groenten en fruit uit de streek. Hierbij maken zij ook gebruik van de natuurlijke processen, zoals fermentatie. Chefkok Freek van der Vlist bereidt alles duidelijk met aandacht, en fermenteert en brouwt wat af.

Vanaf 17.00 heten wij jullie welkom met een welkomstdrankje bij restaurant De Kleischuur in Gouda. Om 18.00 uur wordt de eerste gang van 5 kleinere gangen geserveerd. Als afsluiting is er koffie of thee met friandises. Bij ieder gerecht is er een mooie passende wijn of een non-alcoholisch drankje beschikbaar. Indien u voorkeur geeft aan een vegetarisch menu, gelieve dit bij de reservering aan te geven!

Locatie
Restaurant De Kleischuur
Vest 2
2801 VC Gouda

Kosten en aanmelden
€ 50,- voor leden van Slow Food Groene Hart en 55,- voor niet-leden voor het 5 gangen diner, incl. welkomstdrankje, koffie en thee. Er is een bijpassend (non-alcoholisch) dranken arrangement mogelijk. Drankjes dienen ter plekke afgerekend te worden.

Graag vóór 7 december aanmelden, via welkom@slowfoodgroenehart.nl. De aanmelding is definitief na onze bevestiging en na overmaking van het juiste bedrag, op rekeningnummer: NL71 TRIO 0254.8007.85, van Slow Food Convivium Groene Hart, o.v.v. ‘TM 2022′ en je naam.

Voor informatie/vragen: welkom@slowfoodgroenehart.nl of  06-10933499 (Carla Wijnnobel).

Gegevens

Datum:
12, 10
Tijd:
17:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Organisator

Slow Food Groene Hart
E-mail
groenehart@slowfood.nl

Locatie

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!