- Dit evenement is voorbij.
Evenement Professionals Community: Kruiden
02, 26^15:00 - 17:30
We kunnen ons haast geen gerecht zonder kruiden of specerijen voorstellen. Maar achter je bolletje nootmuskaat, je kruidnagel, je roze peperkorrel, gaat een hele wereld schuil. Daarover en nog veel meer, willen het met je hebben op maandag 26 februari a.s op het gratis event exclusief voor Slow Food Professionals en introducé.
We zijn deze dag te gast bij Koppert Cress in Monster. Dit bedrijf is gespecialiseerd in cressen; zaailingen van unieke planten, die elk hun eigen verrassende invloed op de zintuigen hebben. Qua smaak, geur, gevoel of presentatie.
DE WERELD VAN KRUIDEN EN SPECERIJEN
Iona Mulder van The Good Spice vertelt hoe je specerijen verbouwt in harmonie met de natuur, hoe de kortst mogelijke keten zorgt voor ongekende smaak, en hoe de boeren een eerlijke prijs voor hun product krijgen.
DE WERELD VAN CRESSEN
Andere, verassende smaakmakers zijn de cressen van Koppert Cress. Maarten Smid zal je daarover meer vertellen en laten proeven in het tweede deel van de middag.
HET PROGRAMMA
15:00 inloop
15:30 spreker CBI over internationale specerijhandel
16:00 Ioana van The Good Spice
16:30 Proeverij
17:00 Maarten Smid van Koppert Cress
17:30 Borrelen
Dit evenement is gratis voor Slow Food Professionals.
Ben je nog geen lid van de Professionals Community? Ben jij een food professional die gelooft in de principes van Slow Food, word dan nu lid. Je kunt dan gratis naar dit evenement en maakt gelijk kennis met de community. Ben je al Slow Food lid, dan wordt jouw lidmaatschap automatisch omgezet na je aanmelding bij de Professionals Community. Kaarten bestel je hier