We kunnen ons haast geen gerecht zonder kruiden of specerijen voorstellen. Maar achter je bolletje nootmuskaat, je kruidnagel, je roze peperkorrel, gaat een hele wereld schuil. Daarover en nog veel meer, willen het met je hebben op maandag 26 februari a.s op het gratis event voor Slow Food Professionals en hun gast.

Want dan zijn we tussen 15:00 en 18:00 uur te gast bij Koppert Cress in Monster. Koppert Cress is gespecialiseerd in cressen; zaailingen van unieke planten, die elk hun eigen verrassende invloed op de zintuigen hebben. Qua smaak, geur, gevoel of presentatie.

DE WERELD VAN KRUIDEN EN SPECERIJEN
Iona Mulder van The Good Spice vertelt hoe je specerijen verbouwt in harmonie met de natuur, hoe de kortst mogelijke keten zorgt voor ongekende smaak, en hoe de boeren een eerlijke prijs voor hun product krijgen.

DE WERELD VAN CRESSEN
Andere, verassende smaakmakers zijn de cressen van Koppert Cress. Maarten Smid zal je daarover meer vertellen en laten proeven in het tweede deel van de middag.

HET (VOORLOPIGE) PROGRAMMA
15:00 inloop
15:30 spreker CBI over internationale specerijhandel
16:00 Iona van The Good Spice
16:30 Proeverij
17:00 Maarten Smid van Koppert Cress
17:30 Borrelen

Kosten: gratis voor jou en je introducé. Kaarten bestel je hier
Locatie: Koppert Cress, de Poel 1, Monster

Het evenement gaat door vanaf 10 deelnemers!
Nog geen lid van de Professionals Community?
Ben jij een food professional die gelooft in de principes van Slow Food, word dan nu lid – en meld je aan voor februari!

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!