Slow Food wil in Nederland dé inspirerende en verbindende bron zijn van good, clean en fair food voor iedereen. Een cruciale opdracht hierin is het versterken van de communicatie en PR, zodat Slow Food bekender wordt en de verhalen en kennis van de beweging beter worden gedeeld. Binnen het bestuur van Slow Food Nederland is voor de portefeuille Communicatie & PR een vacature ontstaan.

Functieprofiel

Je bent een strategische denker (HBO/WO), creatieve doener en bovenal eigenzinnige expert op het gebied van communicatie en PR. Je wilt actief bijdragen aan de groei van Slow Food in Nederland. Je werkt vlot samen met communicatieprofessionals en je kunt knopen doorhakken. Tegelijk snap je – in de dynamiek van de vereniging – de kracht van samen, en kun je soepel bestuurlijk draagvlak creëren.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Bestuurlijke eindverantwoordelijkheid voor communicatie en PR;
  • Inhoudelijk op hoofdlijnen aansturen van parttime communicatiemedewerker en een vrijwillige redactie ten aanzien van contentmanagement, social media, nieuwsbrieven, mediacontacten en andere communicatie-uitingen;
  • Begeleiden van regionale communities, commissies en werkgroepen bij communicatie & PR;
  • Medeverantwoordelijk zijn voor het besturen van Slow Food in Nederland
Tijdbesteding en bezoldiging

Het bestuur van Slow Food Nederland vergadert 1 keer per maand in de avond en daarnaast wordt initiatief/deelname/presentie verwacht bij inhoudelijke en verenigingsbijeenkomsten. Indicatie van tijdsbesteding: 4 uur per week (bij aanvang mogelijk intensiever). Het gaat om een vrijwilligersfunctie waaraan geen bezoldiging verbonden is. Wel worden onkosten vergoed.

Enthousiast?

Mail uiterlijk 10 juni jouw motivatie en CV naar Nelleke Don via voorzitter@slowfood.nl.

– Lijkt een bestuursfunctie bij Slow Food Nederland jou wel wat? Lees dan ook even de vacature voor penningmeester in het bestuur van Slow Food Nederland.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!