Om Terra Madre te vieren, organiseren we op zondagochtend 12 december tussen 9 en 12 uur een inloop koffie. We zijn te gast bij Wild Sage Foods: de gloednieuwe minimal waste, organic food store en deli aan de Ceintuurbaan 228 in Amsterdam.

Leuk als jullie – in 3 time slots gereguleerd – aanwaaien! Idee is dat iedereen 1 time slot van 1 uur kan boeken tussen 09.00 – 12.00 zodat we ons in kleine groepjes verdelen en ons aan de 1,5 meter kunnen houden.

Lokale producenten zullen aanwezig zijn om te vertellen over hun unieke, lokale en Ark van de Smaak producten. Jullie kunnen e.e.a. natuurlijk ook proeven!

Lijkt je het gaaf om bij deze primeur aanwezig te zijn? Meld je aan via deze link.

Slow Food Amsterdam is de organisator van deze ‘Inloop Koffie’ bij Wild Sage Foods.

 

 

 

Bij Wild Sage Foods maak je opnieuw verbinding met je eten, en maak je kennis met de lokale boeren en producenten achter jouw voedsel.

www.wildsagefoods.nl        www.instagram.com/wildsagefoods       Ceintuurbaan 228, 1072 GE, Amsterdam

 

 

Slow Food Amsterdam is onderdeel van het wereldwijde food netwerk dat zich sterk maakt voor een eerlijk, transparant, volhoudbaar en betaalbaar voedselsysteem. Dat doen we door workshops, tastings, presentaties, manifestaties en food events te organiseren, door te netwerken, onderzoek te doen, door beleidsbeïnvloe-ding en door middel van publicaties en samenwerkingsprojecten.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!