Slow Food wil dat duurzaam voedsel een integraal onderdeel wordt van gemeentelijk beleid. Daarom heeft onze politieke werkgroep in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022, een achttal aanbevelingen opgesteld. Op 30 oktober a.s. lanceren wij onze aanbevelingen aan de Nederlandse gemeenten. Op deze dag zullen ook al onze Communities door het hele land de aanbevelingen opsturen naar hun gemeenten.

 

In Eindhoven wordt het document gepresenteerd

In Eindhoven komen we bij elkaar. Op het 18 Septemberplein zullen we om 14:00 samenkomen om de aanbevelingen te presenteren. En iedereen is welkom! Ernst Hart, van onze politieke werkgroep, en Nelleke Don, onze voorzitter, zullen hier meer vertellen over Slow Food en politiek, en de acht aanbevelingen uitleggen. SFYN Brabant zal hier samen met ons staan. En, we zouden geen Slow Food zijn als er niks te proeven is: een prachtige appel uit de regio, waar er helaas nog maar weinig van worden geteeld: de Brabantse Bellefleur.

De Eindhovense raadsleden zijn uitgenodigd, om hen persoonlijk het document te kunnen overhandigen, en ook de lokale en landelijke pers is uitgenodigd. 

Tijd:
Zaterdag 30 oktober, 14:00

Locatie:
18 Septemberplein, Eindhoven 

Programma:
– Presentatie aanbevelingen door Ernst Hart en Nelleke Don
– Overhandiging aanbevelingen aan raadsleden
– Proeven Brabantse Bellefleur

Meld je hier aan!

 

Onderdeel van Good Food Good Farming actiedagen

Onze manifestatie is een onderdeel van de Good Food Good Farming actiedagen. Gedurende de maand oktober zijn er door de hele EU activiteiten bezig, gericht op een totale verandering en verduurzaming van het EU voedselbeleid. Wij van Slow Food Nederland willen deze verduurzaming stimuleren, op gemeentelijk niveau.

 

           

      

  Dit evenement is gefinancierd door de EU. Slow Food Nederland neemt de volledige verantwoordelijkheid voor alle inhoud van deze pagina.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!