Eindelijk… na meer dan een jaar gepraat, geteken, gereken (met name stikstof) en gewacht te hebben, rolde er bij de gemeente toch een goedkeuring uit. We (Hoeve Kazan) zijn dolblij dat we eindelijk verder kunnen bouwen aan onze droom om nog duurzamer te kunnen boeren. En het allermooiste hieraan: jij kunt met ons mee doen! We gaan namelijk crowdfunden voor een roundhouse. Een duurzame ronde houten stal, die ook nog eens super duurzaam wordt gebouwd.

Tekst // Hoeve Kazan

Investering
Ons doel is om nog duurzamer te boeren, voor en door de regio. Daarom hebben we besloten om een gedeelte van deze forse investering op te halen via een crowdfundactie. Zo kunnen we met elkaar investeren in het verduurzamen van onze streek. Jij zet jouw geld duurzaam aan het werk en wij zetten jouw geld in voor deze impactvolle investering. Zo dragen we met elkaar bij aan een beter dierenwelzijn en worden biodiversiteit, het klimaat, het landschap en onze arbeidsvreugde er ook beter van. Uiteraard staat hier een mooie vergoeding tegenover.

Vergoeding
We werken met verschillende vergoedingen, zoals producten van de boerderij of een vergoeding in valuta. Tegenwoordig gebruiken banken spaargeld vooral voor investeringen waar je zelf misschien niet achter staat en wordt er momenteel weinig tot geen rente over betaald. Naast dat we een gunstig rentetarief hanteren (hierover later meer), wordt je geld door crowdfunding ook nog eens super tastbaar geïnvesteerd. Je kunt bij wijze van iedere dag even je investering komen bekijken! Bovendien blijft het geld op deze manier in de regio (#supportyourlocals) en weet je dat het een veilige belegging is. We gaan namelijk aan de slag met het crowdfundplatform Crowdaboutnow, zodat alles juridisch verantwoord is.

We willen je graag nog veel meer vertellen over onze plannen. Daarom organiseren we in augustus een aantal informatie avonden waar we je graag voor uitnodigen.

De data voor deze bijeenkomsten zijn donderdag 5 en dinsdag 24 augustus van 20:00 tot 22:00. Meld je hiervoor aan, per avond is er ruimte voor maximaal 15 personen. Via info@hoevekazan.nl

Kijk voor meer info deze video!

Facebook

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!