Op zondag 26 maart organiseert Slow Food Amsterdam een Ganzenworkshop met Ellen Mookhoek

Tijd: van 13:00 – 17:00 uur met aansluitend borrel.

Tijdens de workshop leer je hoe je een dode gans transformeert in mooi voedsel.
Na de workshop kan je zelfstandig vogels villen en uitbenen.
Een heel mooie stap in weten waar je eten vandaan komt.

Ellen Mookhoek

 

Prijzen:

Workshop:

€ 45,- voor leden Slow Food Amsterdam

€ 58,50 voor niet-leden

Dit is inclusief hapje en wat er over is mag je mee.

 

Borrel: Aansluitende borrel voor €10,-

Er is plaats voor 20 deelnemers.

 

Locatie: Kookstudio Club Cuisine, Sint Antoniesbreestraat 46 – nabij de Nieuwmarkt

Je kunt je HIER aanmelden.

Je aanmelding is geldig na invullen van het formulier & het overmaken van het bedrag.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!