Veld 4

Melissa den Beer Poortugael

Veld 4

Melissa den Beer Poortugael

Over Veld 4

Walnotenwalhalla Veld 4 in Zoelen in de Betuwe, verwerkt Nederlandse walnoten en hazelnoten. We persen er in onze gezellige olieperserij de lekkerste walnootolie van. Daarnaast verkopen we onder anderen walnoten in dop, gepelde walnoten, walnoot- en hazelnootchocopasta en walnotennoga en verkopen we machines om noten te kunnen oogsten en te verwerken.

Adres: Retsezijstraat 4, 4011JP Zoelen

E-mail: info@veld4.nl

Website: Veld 4

Good, Clean & Fair bij Veld 4

Bij de teelt van walnoten worden geen chemische middelen gebruikt. De natuur mag in de boomgaarden haar gang gaan. Wij (Beer en Melissa) zorgen ervoor dat ons land een fijne plek is voor vogels, bijen en insecten. Dat doen we door bijenhotels te bouwen, de omgeving te beplanten met andere soorten fruitbomen en struiken en de boomgaard is omrand met wilde hagen. De productieruimtes worden verwarmd door een biomassakachel die brandt op de walnotenschalen. De notenresten die overblijven bij het persen van de olie worden weer gebruikt voor het produceren van bier. Zo gaat er niets verloren in de keten. Door Nederlandse noten te eten stimuleer je de aanplant van walnoten & hazelnoten in ons land!

Verder staan zonnepanelen bovenaan op onze wishlist.

De Slow Food Professionals Community

We zijn al jaren betrokken bij Slow Food als professional. We willen met ons werk anderen inspireren om ook met notenteelt- en verwerking aan de slag te gaan.

"Transparantie en openheid is volgens ons noodzakelijk voor een succesvolle community."

Melissa den Beer Poortugael

Eigenaar

Meer food professionals leren kennen?

Ontdek de food professionals die zijn aangesloten bij Slow Food.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

=

 

EN ONTVANG EEN RECEPT UIT

DE ARK VAN DE SMAAK!